Η DUST+CREAM στην Καστοριά, ξεναγήθηκε από την Kastoria Outdoors

Με μεγάλη χαρά η Kastoria Outdoors υποδέχτηκε για δεύτερη φορά την DUST+CREAM, το μεγαλύτερο ελληνικό brand καλλυντικών, με περισσότερα από 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Η Dust+Cream ανέθεσε στην Kastoria Outdoors την οργάνωση και εκπόνηση ενός “Sightseeing Programme”, όπως μόνο εκείνη ξέρει να οργανώνει και να φέρει εις πέρας, με την 20ετή εμπειρία που διαθέτει!

Το πρόγραμμα ετοιμάστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο και οι επισκέψεις ξεκίνησαν με μία μικρή παραλίμνια πεζοπορία και κατόπιν με επισκέψεις σε όλα τα must σημεία επισκέψιμου ενδιαφέροντος της πόλης μας (Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας, Σπήλαιο Δράκου, Ενυδρείο, κλπ…).Στο τέλος, προσφέρθηκε σπανακόπιτα, κέικ, τσάι και λικέρ (όλα σπιτικά-παραδοσιακά).Φυσικά, σε όλα τα σημεία που επισκεφθήκαμε και καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το κάθε τι που αντικρίζαμε καθώς και για τον πολιτισμό, τα μνημεία και γενικότερα την κουλτούρα της Καστοριάς και των κατοίκων της.

Στην Kastoria Outdoors σεβόμαστε πραγματικά τις επιθυμίες των επισκεπτών μας. Φροντίζουμε, ενώ προσέρχονται σε εμάς ως επισκέπτες…,…να φεύγουν από την πόλη μας με ένα πλατύ χαμόγελο, εκστασιασμένοι από τις ομορφιές της αρχόντισσας Καστοριάς!…να φεύγουν ερωτευμένοι με την Καστοριά, έχοντας αποκομίσει εικόνες και εμπειρίες βαθιά χαραγμένες στην ψυχή τους ώστε να να μας λογίζουν και να τους λογίζουμε ως ΦΙΛΟΥΣ που θα μας επισκεφθούν ξανά πολύ σύντομα!

Αυτή είναι η φιλοξενία που παρέχουμε…Αυτή είναι η φιλοξενία που ξέρει να δίνει η Καστοριά!

Ευχαριστούμε Dust+Cream για την εμπιστοσύνη! 🙂 Kastoria Outdoors

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις