Οι επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου στα πλαίσια των εγκαινίων της έναρξης εργασιών φυσικού αερίου στην Καστοριά το Άργος Ορεστικό και τα Γρεβενά

Στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΛΙΜΝΑΙΟΝ στην Καστοριά, παρουσία στελεχών της ΔΕΔΑ, αλλά και της ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, και τοπικών φορέων της αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έναρξης των έργων φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στις πόλεις της Καστοριάς, του Άργους Ορεστικού και των Γρεβενών.

Ο υπουργός κ. Γεωργιάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η πρόταση της ΕΕ ήταν να απενταχθούν όλα τα έργα της ΔΕΔΑ, μιας και μέχρι το τέλος του ’19 τα έργα είχαν «κολλήσει» επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ. «Οι πολίτες θα πάρουν το φυσικό αέριο μέχρι 31/12/23. Σε λίγους μήνες θα έχετε σύνδεση με το φυσικό αέριο. Η σύνδεση του φυσικού αερίου είναι πολύ μεγάλο νέο για την περιοχή. Η καταγωγή μου είναι από την Κλεισούρα και ο πατέρας μου γεννήθηκε στο Αμύνταιο. Την πονάω τη Δ. Μακεδονία»

Τη δική του απάντηση – άποψη για τα όσα έγιναν σήμερα στην Καστοριά, σε σχέση με τη διαμαρτυρία των αγροτών έξω από την αντιπεριφέρεια, έδωσε νωρίτερα μέσω facebook ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά την συνάντηση με τους Αγρότες και τους Δημάρχους οι υπουργοί κ Γεωργιάδης και Παπαθανάσης συναντήθηκαν στο Επιμελητήριο με όλους τους Παραγωγικούς Φορείς.

Αμέσως μετά την άφιξη των υπουργών στην Καστοριά είχε προηγηθεί επίσκεψη στο ΒΙΠΑ από όπου ο υπουργός κ Γεωργιάδης διεμήνυε με μήνυμα στο twitter . “Έχει όλες τις υποδομές, είναι σε εξαιρετικό σημείο και έχει πολύ χώρο διαθέσιμο. Άλλη μία πρόκληση μπροστά μας να βρούμε επενδυτές. Θα το κάνουμε!

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις