Άστεγος ρώτησε μουσικό του δρόμου αν θα μπορούσε να τραγουδήσει μαζί του. Απλά ακούστε..

Ο καλλιτέχνης Τζόναθαν Γουόκερ  βγήκε στους δρόμους του Leeds με την κιθάρα του για να τραγουδήσει.

Στο video που κοινοποίησε αναφέρει: “Πήγα έξω με λεωφορείο στο Λιντς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και, μετά από λίγο, μαζί με έναν άστεγο σε αναπηρικό καροτσάκι, με ρώτησε αν μπορούσε να τραγουδήσει μαζί μου. Ως ταξιδιώτης, περνώ πολύ χρόνο στους δρόμους και τον είχα δει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τραγουδιστής και, καθώς περνούσαν τα χρόνια, η υγεία και η ευημερία του φαινόταν να έχουν χειροτερέψει. πολύ. Πραγματοποιήσαμε τζαμάρισμα μιας έκδοσης του “Summertime” και ενθουσιάστηκα από τη φωνή του, οπότε σταμάτησα έναν περαστικό και του ζήτησα να απαθανατίσει τη στιγμή στην κάμερα του τηλεφώνου μου και στη συνέχεια ανέβασα το βίντεο στη σελίδα μου στο Facebook όπου έγινε γρήγορα viral καθώς χιλιάδες οι άνθρωποι το μοιράστηκαν (https://www.facebook.com/JonnySongs/v…).

Η αυθόρμητη εμπλοκή μου στο δρόμο με τον Bernard Davey ήταν μια εμπλουτιστική εμπειρία που επιβεβαίωσε την ψυχή μου, η οποία συνόψιζε όλα όσα αγαπώ στην κουλτούρα του δρόμου. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι υπέροχες εκπλήξεις και ιστορίες.

Ελπίζω η εκπληκτική αυτοσχέδια εκδοχή του «Summertime» του Bernard να βοηθήσει τους ανθρώπους να θυμούνται να μην κρίνουν τους ανθρώπους που βλέπουν στους δρόμους σύμφωνα με την εμφάνισή τους, αλλά να κοιτούν πάντα κάτω από την επιφάνεια και να βρίσκουν το άτομο από κάτω.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις