Η προπαγάνδα της αποναζιστικοποίησης ως μέρος του πολέμου στην Ουκρανία

Η λέξη «προπαγάνδα» σημαίνει παρουσίαση ενός έντεχνου μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς.

Στόχος της προπαγάνδας στον πόλεμο που αποφάσισε να διεξαγάγει ο Πούτιν στην Ουκρανία, είναι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης και η αποδοχή της δικαιολογίας για την ανάγκη της όποιας στρατιωτικής επέμβασης.

Η προπαγάνδα διαφέρει από την «κανονική» επικοινωνία, γιατί, αντί να μεταδώσει απλώς τα γεγονότα, τα διαφοροποιεί με έμμεσες και συχνά δόλιες μεθόδους.

Από το διαδίκτυο συλλέξαμε εικόνες με τα αληθινά δεδομενα για τον πόλεμο που διεξαγει η Ρωσία στην Ουκρανια και τον ρόλο που παίζουν τα ακραία στοιχεία πολεμώντας ή προπαγανδίζοντας.

Βρισκόμαστε στην 23η ημέρα του πολέμου… δείτε video από την 2η ημέρα…

Θυμίζει την γνωστή φράση στον Ελληνικό κινηματογράφο…

” Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας” … απλά παρακολουθήστε το video!!

Εικόνα

Ο Πούτιν ο “καθαριστής των ναζί” της Ουκρανίας, έχει την στήριξη από όλα τα ακροδεξιά νεοναζιστικά κόμματα της Ευρώπης!

Και η ερώτηση είναι μια:

Πως γίνεται αυτό αφού είναι αντιναζί 🤡……

Το μίσος της αριστεράς για τον Ζελενσκι είναι τεράστιο γιατί αυτός συμβολίζει και υπηρετεί την αγάπη για το έθνος και την πατρίδα, έννοιες που δεν τους αγγίζουν.

Επίσημα οι περισσότερες οργανώσεις επιλέγουν να δηλώνουν υπέρ της ειρήνης και κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου… του καπιταλισμού και του ΝΑΤΟ

Τα κομμουνιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη υποστηρίζουν άμεσα ή έμεσα την πολεμική επιχείρηση του Πούτιν του οποίου ο στρατός σε πολλές επικοινωνιακές εμφανίσεις προελαύνει με την σημαία των Σοβιετικών.

Εικόνα

Dmitry Utkin, Ρώσος εθνικοσοσιαλιστής και ιδρυτής του μισθοφορικού σώματος Wagner Group το οποίο επιχειρεί στην Ουκρανία για λογαριασμό των Ρώσων. Και η επιχείρηση του Πούτιν γίνεται για την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας!!! 😂🤡….

Εικόνα


Οι Ρώσοι Φασίστες, οι Τσετσένοι Βαγκερ που οπλίζει η Ρωσια και στέλνει στην Ουκρανία ο Πούτιν να πολεμήσουν.

Εικόνα

Η Ρωσία επιτίθεται για να αποναζιστικοποιήσει την Ουκρανία και παράλληλα…. Εβραίοι με Ουκρανικές σημαίες προσεύχονται στο τείχος των δακρύων για τη “Ναζιστική Ουκρανία”!

Είναι απληροφόρητοι οι Ισραηλινοί για την προσπάθεια αποναζιστικοποίησης του Πούτιν;;

Εικόνα

Φωτογραφία απο site της Ουκρανικής εθνοφρουράς στις επίμαχες περιοχές της Ουκρανίας όπου δρούσαν από το 2014 ναζιστικές ομάδες.

Το τάγμα του Αζόφ έχει στους κόλπους του μεγάλο αριθμό ακραίων στοιχείων που εδώ διακρίνονται με την Ουκρανική σημαία, την σημαία του ΝΑΤΟ & την ναζιστική σημαία με την σβάστικα. Το τάγμα αριθμεί 900 άτομα εκ των οποίων το 50% ανήκουν σε ακραίες ομάδες.

Εικόνα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Φωτογραφία υπουργείου της Ουκρανίας παρουσιάζει την 68χρονη Kateryna Bilyk που πήρε όπλο!!! από την εθνοφρουρά και λέει: «Ήθελα να δώσω το παράδειγμα στα εγγόνια μου.

Έχω ζήσει εδώ όλη μου τη ζωή και επιζήσαμε από τους Ναζί, αγωνίζομαι για να υπερασπιστώ την πατρίδα μου»

Φωνή λαού, οργή Θεού” λέει η παράδοσή μας, και είναι κάτι που ακόμα και ο Χίτλερ παραδέχτηκε. Γι αυτό και ίδρυσε το υπουργείο Δημόσιου Διαφωτισμού και Προπαγάνδας, αρχηγός του οποίου διετέλεσε ο μαέστρος της προπαγάνδας Δόκτωρ Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Η προπαγάνδα του Χίτλερ, του εξασφάλισε την υποστήριξη του λαού του, την εσωτερική ασφάλεια και σταθερότητα προκειμένου να εξαπολύσει την επίθεση προς την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Τζορτζ Όργουελ, «ένα από τα τρομακτικότερα χαρακτηριστικά του πολέμου είναι η πολεμική προπαγάνδα. Όλα αυτά τα ουρλιαχτά, τα ψέματα και το μίσος έρχονται πάντοτε από αυτούς που δεν πολεμούν».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις