Ευχαριστήριο του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς: Η «Μουσική Άνοιξη» ξεκίνησε το ταξίδι της και ανανεώνει το ραντεβού με τα Μουσικά Σχολεία την άνοιξη 2023 στην Καστοριά

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Καστοριάς και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2022 το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ: «Μουσική Άνοιξη» 2022 με τίτλο : «Με στίχους και με νότες, του νου οι ταξιδιώτες», με τη συμμετοχή των Μουσικών Σχολείων Καστοριάς, Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, οι μαθητές των τριών σχολείων μας «ταξίδεψαν» με μελωδίες αγαπημένων Ελλήνων συνθετών και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θοδωρής Μαρδίρης, ο υπεύθυνος του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Καστοριάς κ. Χ. Σαββίδης, , ο Διευθυντής ΔΠΕ κ. Α. Ξανθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Παύλος Αντωνιάδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Καστοριάς κ. Όλγα Θεοχάρη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Καστοριάς κ. Σάκης Ρήμος, ο Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Καστοριάς κ. Λάζαρος Ζήσης, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ κα. Μαρία Νάτσιου και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μουσικά Σχολεία Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τους χορηγούς της εκδήλωσης για την ουσιαστική στήριξή τους και όλους εσάς εκπαιδευτικούς, γονείς και φίλους του σχολείου μας, που παρευρεθήκατε στην εκδήλωση και χειροκροτήσατε τους μαθητές μας.

Η «Μουσική Άνοιξη» ξεκίνησε το ταξίδι της και ανανεώνει το ραντεβού με τα Μουσικά Σχολεία την άνοιξη 2023 στην Καστοριά.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις