Άλλο ένα πρόγραμμα Erasmus+ για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς και ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικου – “Λισαβόνα, ερχόμαστε!!”

Άλλο ένα πρόγραμμα Erasmus+ ξεκινάει σε πολύ λίγες μέρες για τους μαθητές!

Από τις 27/3 έως τις 9/4, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης πάνω σε τεχνολογίες ρομποτικής, για δύο εβδομάδες στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας!!

Οι δαπάνες του προγράμματος (μετακινήσεις, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, διατροφή, προγράμματα κατάρτισης) καλύφθηκαν από ευρωπαϊκά κονδύλια. Περισσότερες πληροφορίες για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που χρησιμοποιούν τα σχολεία μας στο site: http://epalerasmus.weebly.com

Πριν από έξι χρόνια είχαμε επισκεφθεί ξανά την πανέμορφη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας καθώς και άλλα κοντινά της μέρη. Από εκείνο το πρόγραμμα Erasmus μας, είναι και το βιντεάκι που ακολουθεί.

Το Εργαστηριακό Κέντρο Καστοριάς, στα εργαστήρια του οποίου ασκούνται οι μαθητές των ΕΠΑΛ Καστοριάς και ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού, υλοποίησε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πρόγραμμα Erasmus+ Επαγγελματικής Κατάρτισης στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, από τις 6 έως τις 19 Μαρτίου 2016 και συμμετείχαν 12 μαθητές των δύο ΕΠΑΛ, με δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις