Ο σύλλογος “σπασμένο ρόδι” για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου σήμερα και συμπίπτει με το τέλος των παραστάσεων μας για το έργο «Ένας φόνος και μισός» του Jack Sharkey σε σκηνοθεσία Μαρίας Μουστάκα.

Το καθιερωμένο μήνυμα φέτος γράφει ο αμερικανός σκηνοθέτης Peter Sellars, ο οποίος καταφέρνει να ερμηνεύσει με εξαιρετικό τρόπο αυτό που βιώνουμε στις μέρες μας.«Δεν έχουμε ανάγκη να ψυχαγωγηθούμε»λέει «έχουμε ανάγκη να συνευρεθούμε. Έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε τον χώρο και να καλλιεργήσουμε έναν κοινό χώρο.Έχουμε ανάγκη από προστατευμένους χώρους βαθιάς ακρόασης και ισότητας.

Το θέατρο είναι η δημιουργία επί της γης ενός χώρου ισότητας μεταξύ ανθρώπων, θεών, φυτών, ζώων, βροχοσταλίδων, δακρύων και αναγέννησης.»

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας, τη στήριξη και την αγάπη σας στις παραστάσεις και ελπίζουμε να καταφέραμε αυτές τις τρεις ημέρες, στον φιλόξενο χώρο του Olympion House, αυτό που εκφράζει ο Sellars, τη συνεύρεση, τη συνύπαρξη, το μοίρασμα του χώρου. Εις το επανιδείν!*Στο λινκ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα του Peter Sellars για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου https://www.in.gr/…/peter-sellars-gia-pagkosmia…/amp/

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις