Με το πρόγραμμα ‘’Συλλέγοντας μαθησιακές εμπειρίες και στάσεις ζωής από την Ευρώπη μας’’ μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς σε εκπαιδευτικό ταξίδι

Είναι η τρίτη φορά που μέσα στο σχολικό έτος 2021-2022 μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας μετακινούνται στην Ευρώπη.

‘’Συλλέγοντας μαθησιακές εμπειρίες και στάσεις ζωής από την Ευρώπη μας’’ είναι ο τίτλος του προγράμματος που υλοποιεί το ΕΠΑΛ Καστοριάς αυτήν την περίοδο, στην Οστράβα της Τσεχίας, με κωδικό 2020-1-EL01-KA102-078483.

Δεκαπέντε (15) μαθητές και τέσσερις (4) καθηγητές συνοδοί των τομέων Ηλεκτρολογίας/Ηλεκτρονικής και Μηχανολογίας του σχολείου μας πραγματοποιούν τεχνικές επισκέψεις σε εταιρείες και βιομηχανίες στην Οστράβα, συναντώντας εξοπλισμό και τεχνογνωσία για πρώτη φορά.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές μας να βρεθούν σε επαφή με πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, μέσω της παρακολούθησης εργασιών σε εφαρμογές των ειδικοτήτων που έχουν επιλέξει, αλλά και με τον πολιτισμό μιας άλλης χώρας.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς πόρους και το ΕΠΑΛ Καστοριάς συνεργάζεται με το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) για την πραγματοποίησή του.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις