Ο βουλευτής κ Ζήσης Τζηκαλάγιας απαντά σε όσους βάζουν εμπόδια στην πρόοδο του τόπου

Η προηγούμενη κυβέρνηση και η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή ΔΕΝ ήθελαν να έρθει το φυσικό αέριο στην Καστοριά και την Δυτική Μακεδονία.

Είναι τόσο μεγάλοι οι μυωπικοί τους φακοί (εμπάθεια και εμμονές), που ενώ το έργο εκτελείται ΔΕΝ το βλέπουν.

Τους το φωνάζω λοιπόν:

Σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου επισκέφθηκα το εργοτάξιο στο Μανιάκι.

Συζήτησα και ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο της κατασκευαστικής Άβαξ κ.Χάρη Δεστέφανο πολιτικό μηχανικό.

Μαζί με τον υπεργολάβο του έργου κ.Σπύρο Μπίζιο.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του ο κ Τζηκαλάγιας αναφερόμενος σε “Σ Π Ι Θ Α Μ Ι Α Ι Α Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Α” που βάζουν εμπόδια στην πρόοδο του τόπου έγραφε:

{{Αγαπητέ Ζήση, Είναι η πολλοστή φορά που ζητούμε τη βοήθειά σου και επιδεικνύεις το αμέριστο ενδιαφέρον σου.Το ευχαριστώ είναι λίγο,για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου! Εύχομαι ο Θεός να πιστώνει την καλοσύνη σου και να δίνει του κόσμου τα καλά σ’εσένα και την οικογένειά σου! Ελπίζω οι Καστοριανοί να συνειδητοποιούν το ηθικό σου ύψος και να στηρίξουν την επανεκλογή σου! Προσωπικά φρονώ ότι με την ανθρώπινη στάση σου κρατάς ζωντανή στη συνείδηση πολλών από εμάς την πίστη στην “πολύπαθη” πολιτική!!!! Με μεγάλη εκτίμηση ………….}}. Χθεσινή (σε κατά λέξη και στίγμα μεταφορά) έκφραση ευγνωμοσύνης,απίστευτη για μένα ηθική ικανοποίηση όπως έγινε πάμπολλες φορές. Αυτό με ΚΡΑΤΑ ΟΡΘΙΟ στη ζωή και την πολιτική για να προσπερνώ Σ Π Ι Θ Α Μ Ι Α Ι Α Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Α που βάζουν εμπόδια στην πρόοδο του τόπου,όπως έγινε άλλοτε αλλά και σήμερα.Αν δεν μαζευτούν άμεσα θα τους αποκαλύψω και θα τους παραδώσω στη δημόσια χλεύη και διαπόμπευση.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις