Καταγγελία αντιγραφής της πολιτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Ως κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων καταγγέλλει προφανώς ο Παναγιώτης Κώττας την πολιτική τακτική εγκαινίων για την έναρξη των εργασιών των έργων φυσικού αερίου της πόλης της Καστοριάς.

Η τακτική αυτή αναμφίβολα του θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν, όταν ο κ Τσίπρας εγκαινίασε το μετρό Θεσσαλονίκης όπου τα έργα συνεχίζονται και θα τεθεί σε λειτουργία καλώς εχόντων των πραγμάτων στα τέλη του 2023, δηλαδή πέντε χρόνια μετά. Ελπίζουμε να μην υπάρξει ανάλογο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των έργων φυσικού αερίου στην πόλη μας…

Γράφει ο κ Κώττας στο f/b:

“Αναζητώντας τα έργα φυσικού αερίου στην Καστοριά” για την έναρξη των οποίων, πομπωδώς λίγες μέρες πριν μας προσκάλεσε το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, για να πανηγυρίσουμε μαζί.

Εργοταξιακά κράνη, τέντες στην περιοχή του Νοσοκομείου, σχέδια επί χάρτου, μαζί με μηχανικούς και εργάτες τάραξαν για κείνη τη μέρα τουλάχιστον, την ηρεμία (τον ύπνο θα έλεγα καλύτερα) της όμορφης πόλης μας.
Έτσι και εγώ σήμερα αντιλαμβανόμενος την επικινδυνότητα των έργων, φόρεσα το κράνος μου και αν και απροσκάλεστος πήγα να τα αναζητήσω, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.

Αν μου διέφυγαν κάπου δίχως να τα αντιληφθώ, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα (inbox), ή μήπως ολοκληρώθηκαν ήδη;

#χωρις_τσιπα

από f/b Παναγιώτης Κώττας

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις