Σε τροχιά υλοποίησης και το γήπεδο beach volley στο Άργος Ορεστικό

✍️ Σήμερα υπογράφτηκε η σύμβαση με την κατασκευάστρια εταιρεία

👉 Τον δρόμο της υλοποίησης παίρνει και η κατασκευή γηπέδου beach volley στον Δήμο Άργους Ορεστικού με την υπογραφή της σύμβασης σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

👉 Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 90.000 € που αφορά στην κατασκευή περιφραγμένου αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, την κατασκευή κερκίδων, αποδυτηρίων, wc και αποθήκης, καθώς και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού. Το γήπεδο θα κατασκευαστεί στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Άργους Ορεστικού με προδιαγραφές κατάλληλες για να φιλοξενεί αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας.

📌 Με ένα λοιπόν ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης του αθλητισμού, ο Δήμος Άργους Ορεστικού μετατρέπεται σε ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο που θα ζήλευαν και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Περιλαμβάνει τη ριζική αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων υποδομών του (Κλειστό Γυμναστήριο, ΔΑΚ, βοηθητικό γήπεδο Άργους Ορεστικού, γήπεδα ποδοσφαίρου Αμπελοκήπων, Κωσταραζίου και Βογατσικού) και την κατασκευή νέων (κολυμβητήριο, μόνιμες εγκαταστάσεις ράλι offroad, γήπεδα 5χ5), ώστε να στηρίξει τις ομάδες και τους αθλητές και να δώσει στα νέα παιδιά το κίνητρο για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον αθλητικό τουρισμό.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις