Γιώργος Κασαπίδης: Σε πλήρη εξέλιξη είναι την περίοδο αυτή τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι την περίοδο αυτή τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.Τεχνικά έργα και ασφαλτοστρώσεις δρόμων στον ορεινό όγκο του Γράμμου επιθεωρήσαμε χθες με το Δήμαρχο Νεστορίου Χρήστο Γκοσλιόπουλο και την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώσεις στο τμήμα Λιβαδοτόπι-Γιαννοχώρι στην ΠΕ Καστοριάς, στα όρια του Δήμου Νεστορίου που αποτελούν υποέργο ολοκληρωμένης παρέμβασης τεχνικών έργων για βελτίωση της πρόσβασης, με ασφαλείς και σύγχρονους δρόμους στα ορεινά χωριά του Γράμμου.

Η ανάπτυξη των ορεινών μας όγκων προϋποθέτουν την πρόσβαση αυτή. Θέλουμε, τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες, με άνεση και ασφάλεια να φτάνουν στον προορισμό τους. Ο Γράμμος, το φανταστικό αυτό ορεινό σύμπλεγμα της Δυτικής Μακεδονίας μας, με σωστό σχεδιασμό και σκληρή δουλειά, σιγά-σιγά γίνεται προσβάσιμος.

Ακολουθούν μέσα στο καλοκαίρι τα έργα οδοποιίας ώστε να ενώσουμε τη Γράμμουστα με την Αετομηλίτσα, δηλαδή τη Δυτική Μακεδονία με την Ήπειρο, στο βορειότερο σημείο της πατρίδας μας!!

από την σελίδα F/B : Giorgos Kasapidis

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις