Σήμερα η κλήρωση και τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους των vouchers διακοπών στο πρόγραμμα tourism4all

Από ώρα σε ώρα θα πραγματοποηθεί η ηλεκτρονική κλήρωση για τους δικαιούχους των vouchers διακοπών tourism4all των 150 ευρώ (200 ευρώ για ΑμεΑ) και άμεσα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τυχερών από το υπουργείο Τουρισμού.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα και ότι σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης. Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ενισχύθηκε με 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ -από 31 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί αρχικά- και οι συνολικοί δικαιούχοι, για το τρέχον έτος, να ανέρχονται στις 400.000.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις