Τα πιο γρήγορα διαζύγια μετά από γάμο

Νύφη χώρισε τον γαμπρό 3 λεπτά μετά τον γάμο επειδή είπε μια λέξη….

Το.. ρεκόρ, για τον πιο γρήγορο χωρισμό μετά τον γάμο, διεκδικεί ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, το οποίο παρέμεινε ενωμένο με τα δεσμά του γάμου για.. μόλις τρία λεπτά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της rare.us ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, η νύφη σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου τελέστηκε η τελετή. Ο γαμπρός τότε γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή της γυναίκας.

Η νύφη, με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και ζήτησε από τον αξιωματούχο που τους πάντρεψε να ακυρώσει τον γάμο, κάτι το οποίο έγινε τελικά αμέσως δεκτό.

Γαμπρός χώρισε τη νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου επειδή παραμέλησε τα συζυγικά της καθήκοντα…

Λίγες ώρες μετά το γάμο τους αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ένας γαμπρός από τη Σαουδική Αραβία γιατί η νύφη ήθελε να απαντήσει στα συγχαρητήρια μηνύματα αντί να απολαύσει την παρέα του.

Σύμφωνα με την Βρετανική Independent ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ο γαμπρός τής ζήτησε να σταματήσει να στέλνει γραπτά μηνύματα αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να το κάνει αλλά επιπλέον θύμωσε γι’ αυτή την απαγόρευση.

«Όταν τη ρώτησε αν οι φίλοι της ήταν πιο σημαντικοί από εκείνον η νύφη απάντησε ότι πράγματι ήταν» αναφέρει ένας συγγενής και αυτή η απάντηση μάλλον τον εξόργισε ακόμη περισσότερο.

Στη συνέχεια ο εκνευρισμένος γαμπρός είπε στη νύφη ότι θέλει διαζύγιο και έφυγε από το ξενοδοχείο. 

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις