Βράβευση του ομότιμου καθηγητή παιδιατρικής ΑΠΘ κ Γεώργιου Κρεμενόπουλου

📢Ανακοίνωση – Φεστιβάλ Γράμμου

📍Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, ο Δήμος Νεστοριου προβαίνει από φέτος σε μια σειρά βραβεύσεων για συντοπίτες μας που διακρίθηκαν μέσα από το επιστημονικό, ακαδημαϊκό, επαγγελματικό και φιλανθρωπικό τους έργο και στήριξαν ουσιαστικά με την ανιδιοτελή προσφορά τους την τοπική κοινωνία.

📍Την Τετάρτη λοιπόν στις 10 Αυγούστου στην αυλή του Δημοτικού σχολείου πάνω Νεστορίου βραβεύουμε τον Νεστορίτη γιατρό – δρ. παιδιατρικής κ. Γεώργιο Κρεμενόπουλο.

👉✍ Έναν από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες που ανέδειξε ο ιατρικός κλάδος, που σημάδεψε και καθόρισε με το ερευνητικό, διδακτικό και κλινικό του έργο τον τομέα της νεογνολογίας.

👉Ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ από το 2006 με 6 συγγράμματα και 3 μονογραφίες, εκατοντάδες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, πλήθος εργασιών και πολυετείς παρουσίες σε διεθνή συνέδρια. Διευθυντής κλινικών, πρόεδρος ελληνικής περιγεννητικής ιατρικής, μέλος εξεταστικής επιτροπής ειδικοτήτων και βραβευθείς πολλάκις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Περήφανος Νεστορίτης στην καταγωγή και στην ψυχή.

📍Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Θα ακολουθήσει βραδινή προβολή.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Βράβευση του ομότιμου καθηγητή παιδιατρικής ΑΠΘ κ Γεώργιου Κρεμενόπουλου”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα