Απολογισμός έργου και δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον πρ. Δήμο Κορεστίων

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, χθες Τετάρτη 10 Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης όπου μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και Περιφερειακούς Συμβούλους, παρουσίασαν στον Νέο Οικισμό, του πρ. Δήμου Κορεστίων, το έργο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή.

Ο Περιφερειάρχης, ενημέρωσε φορείς και κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Κορεστίων, που περιλαμβάνει τις Τοπικές Κοινότητες Γαύρου, Αγ. Αντωνίου, Κρανιώνας, Μαυρόκαμπου, Μελά, Χαλάρας & Μακροχωρίου για τα έργα που εκτελούνται και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία της κάθε περιοχής.

Παράλληλα, άκουσε τα αιτήματα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και των φορέων που του τέθηκαν και συνομίλησε με κατοίκους για θέματα που τους απασχολούν, ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα επίλυσής τους.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Θ. Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Μάνος και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις