Υποψήφιος και ο Γιώργος Αμανατίδης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Η μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείχνετε καθημερινά και το αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών από όλο το πολιτικό και γεωγραφικό φάσμα του τόπου μας με ώθησαν να αποδεχθώ τη δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα αξιοποιεί τη γνώση και την εμπειρία όλων των πολιτών με έμφαση στη συλλογικότητα και στο αποτέλεσμα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.
Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας.
Οφείλω να επισημάνω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη προσωπική απόφαση. Πιθανή υπαναχώρησή μου ή συμβιβασμοί θα ήταν ενάντια στις αρχές και στις αξίες με τις οποίες υπηρέτησα τον τόπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο η υποστήριξη και κυρίως η προτροπή σας δεν μου έδινε άλλη επιλογή από το να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Είμαστε διαθέσιμοι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, για συμπόρευση για μια καλύτερη Περιφέρεια με αξιοποίηση όλων των δυνατών πόρων και δυνατοτήτων, με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχουν όρεξη να συνδράμουν στην κοινή μας προσπάθεια.
Δεν περισσεύει κανείς. Η αξιοποίηση της γνώσης και της προσφοράς όλων είναι ο καταλύτης για την επιτυχή κατάληξη του αγώνα αυτού.
Είμαι σίγουρος ότι η πρωτοβουλία  μας αυτή θα συνεισφέρει παραγωγικά και ουσιαστικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αγκαλιάζοντας χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς και μόνο με θετική διάθεση το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.
Γιώργος Αμανατίδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις