Δικογραφία σχηματίστηκε για τον τραυματισμό παιδιού από σίδερο σε παιδική χαρά στους Μανιάκους – Εξαφάνιση στοιχείων από τον δήμο;

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο OLA DEKA ΕΔΩ

Σχηματίστηκε δικογραφία για τον τραυματισμό του παιδιού από σίδερο σε παιδική χαρά στους Μανιάκους Καστοριάς όπου δεν τηρούνταν οι νόμιμες προδιαγραφές. Το παιδί μεταφέρθηκε με σίδερο καρφωμένο στο πόδι μετά από τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική Καστοριάς.

Η δικογραφία περιλαμβάνει καταθέσεις, εκθέσεις αυτοψίας, φωτογραφίες, ιατρικές βεβαιώσεις και καλείται να αποφασίσει σχετικά η εισαγγελέας.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κινητοίηση της δημοτικής αρχής για εξαφάνιση των οργάνων της παιδικής χαράς από το χώρο, αμέσως μετά το συμβάν. Και είναι επόμενο να αναρωτιούνται οι πολίτες, αν μετά από ένα τέτοιο συμβάν που σημειώθηκε μάλιστα σε μια παιδική χαρά που αποκαλύπτεται ότι δεν ήταν νόμιμη και κατάλληλη, πως είναι δυνατόν να απομακρύνονται αντικείμενα και στοιχεία, λίγο μετά από έναν τέτοιον τραυματισμό για τον οποίον σχηματίστηκε και δικογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ομάδα αποτελούμενη από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του δήμου, μετέβησαν βιαστικά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το παιδί για την επέμβαση αφαίρεσης του μεταλλικού αντικειμένου από το πόδι του, για να…ελέγξουν και να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, για άλλο ένα θέμα που που αναστάτωσε την περιοχή μας, οι λαλίστατοι προπαγανδιστές των αυτονόητων έργων που θα κανε όποιος και αν βρίσκονταν στο τιμόνι, τηρούν σιγή ιχθύος και κρύβονται, δημιουργώντας αίσθημα ντροπής και εκνευρισμού στους πολίτες.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ OLA DEKA :

Νύχτα έπεσε συναγερμός μετά το δημοσίευμα του oladeka.com και με κρύο ιδρώτα στο σβέρκο τους, κάποιοι έδιναν εντολές τραυλίζοντας μέσα στον πανικό τους για άμεσο ξήλωμα των οργάνων που υπήρχαν σε αυτή την προφανώς ακατάλληλη παιδική χαρά, με ότι επισύρει αυτό για τους αρμοδίους αυτοδιοικητικούς.

Το παιδί τραυματίστηκε από σίδερο που τρύπησε το πόδι του και η πυροσβεστική έκοψε το σίδερο, απεγκλωβίζοντας το. Με το σίδερο καρφωμένο στο πόδι, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επεβλήθη σε επέμβαση με την οποία αφαιρέθηκε το μεταλλικό αντικείμενο από το σώμα του.

Εκτός του ότι μέσα σε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα οι υπεύθυνοι (με όλη τη σημασία της λέξης) έτρεξαν να ξηλώσουν τις κούνιες και άλλα όργανα παιδική χαράς από το σημείο για να εξαφανίσουν τα πειστήρια της παρανομίας τους που τους κάνει να τρέμουν επειδή γι’ αυτό όλο αυτό, το πιο πιθανό είναι να καθίσουν στο «σκαμνί». Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί τεράστιο παρασκήνιο και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μην προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες οι γονείς του παιδιού.

Πρέπει να ξέρουν όμως όσοι το κάνουν αυτό, ότι εξελίσσεται πολυεπίπεδη έρευνα και ότι όσοι έδωσαν εντολή να ξηλωθούν άρον-άρον οι παράνομες κούνιες και τα υπόλοιπα όργανα από το χώρο όπου σημειώθηκε το σοκαριστικό ατύχημα και όσοι προσπαθήσουν να κουκουλώσουν το θέμα με οιονδήποτε τρόπο, απλά επιβαρύνουν τη θέση τους.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις