«Οι γυναίκες στο προσκήνιο» Εκδήλωση του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ»

Την Πέμπτη 10/08/2023 πραγματοποιήθηκε, στο «NAUTICAL HALL», η εκδήλωση «Οι γυναίκες στο προσκήνιο – Ελάτε να συζητήσουμε αυτά που μας απασχολούν» που διοργάνωσε ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ».

Γυναίκες από την πόλη της Καστοριάς και τις κοινότητες του Δήμου Καστοριάς άκουσαν με προσοχή και στη συνέχεια έθεσαν ερωτήσεις και συζήτησαν με την ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια κα Δέσποινα Μπελόκα και την ιατρό και διδάκτωρ του Α.Π.Θ. κα Ελένη Καρλάφτη – Καράτζιου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Γρηγόρης Γρηγοριάδης, αναφέρθηκε στην ικανότητα των γυναικών να επιλύουν σύνθετα προβλήματα, τόνισε ότι: «δεν υπάρχει καμία δουλειά που δεν μπορεί να κάνει μία γυναίκα» αφού πρώτα ανέφερε παραδείγματα επιτυχιών των γυναικών ακόμη και στις ένοπλες δυνάμεις. Έκλεισε τον χαιρετισμό του με τα λόγια της Γαλλίδας συγγραφέως Αναΐς Νιν:«Πόσο λάθος είναι για μια γυναίκα να περιμένει έναν άντρα να φτιάξει τον κόσμο που θέλει, αντί να τον δημιουργήσει μόνη της» και με την δέσμευση ότι, οι γυναίκες θα αναλάβουν καίριες θέσεις ευθύνης στον Νέο Δήμο Καστοριάς.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Ανεξάρτητου Συνδυασμού«ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ»

με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις