Συνάντηση του συνδιασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Συλλόγο «Αδελφών Εμμανουήλ»

🔵 Στη συνάντηση μας με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βλαχοδήμο και το Δ.Σ. του σημαντικού για την πόλη και την ιστορική γειτονιά του Ντολτσού, Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Αδελφών Εμμανουήλ», συζητήσαμε για όλα τα θέματα που αφορούν την πανέμορφη και ιστορική γειτονιά της πόλης μας.

Το οικιστικό σύνολο του Ντολτσού με τα αρχοντικά, τις γραφικές ούλτσες και τις βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες αποτελεί ενθύμηση της αίγλης της αρχόντισσας Καστοριάς.

Στόχος του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» είναι η συνεχής φροντίδα της περιοχής μέσω του καλλωπισμού και της καθαριότητας της πλατείας και όλων των γύρω δρόμων και η περαιτέρω ανάδειξη της γειτονιάς, καθιστώντας την φιλικότερη και θελκτικότερη σε κάθε επισκέπτη και λειτουργικότερη για τους κατοίκους της. Η τουριστική ανάπτυξη της Καστοριάς δεν θα προκύψει από μόνη της, ούτε με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και αυτοεπαίνους. Θα έρθει με συστηματική δουλειά, με τη συντήρηση, φροντίδα και ανάδειξη της κάθε ιστορικής περιοχής του Δήμου μας και μέσω της συνεργασίας του Δήμου Καστοριάς με τους συλλόγους.

Η ευρύτερη συνεργασία του Δήμου με όλους τους φορείς, συλλόγους, επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο μας, αποτελεί βασικότατο στοιχείο του προγράμματος μας. Όραμά μας, η συστηματική και αγαστή συνεργασία του Δήμου με όλες και όλους τους συμπολίτες που έχουν αποδείξει – με τη συμμετοχή τους σε συλλόγους αλλά και μεμονωμένα – ότι αγαπούν την γειτονιά, την πόλη, τα χωριά τους και αγωνιούν για το μέλλον του τόπου. Και όπως έχω πει στην παρουσίαση του ονόματος και του εμβλήματος του Συνδυασμού μας «Όραμα δίχως Στρατηγική δεν υφίσταται» γι’ αυτό και διαθέτουμε συγκεκριμένο σχέδιο και για την ανάδειξη και προβολή κάθε γειτονιάς, μνημείου και αξιοθέατου του Δήμου Καστοριάς και για την συνολική τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας .

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις