Συνάντηση του συνδιασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ με τον Α.Σ. Νταηλάκη

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς κ Γρηγόρης Γρηγοριάδης σημειώνει στην προσωπική του σελίδα στο f/b για την συνάντηση που είχε ο ίδιος και στελέχη του συνδιασμού του με τον ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ.

“Αναγνωρίζοντας την αξία της προσφοράς των τοπικών αθλητικών συλλόγων η στήριξή τους αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή για τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας. Μέσα από τα από τους αθλητικούς συλλόγους τα παιδιά μας γυμνάζονται, κοινωνικοποιούνται, δημιουργούν δυνατές φιλίες, ανακαλύπτουν την αξία της ομαδικότητας και την ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι”, μένουν μακριά από εξαρτήσεις και άλλες βλαβερές συνήθειες της εποχής μας, αποκτούν σωστά πρότυπα και μαθαίνουν ότι με προπόνηση, εξάσκηση και σκληρή δουλειά, οι στόχοι τους μπορούν να επιτευχθούν.Στη συνάντηση που είχαμε με τον Α.Σ. Νταηλάκη συζητήσαμε για τις ανάγκες του συλλόγου αλλά και ευρύτερα για τις παρεμβάσεις, σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς και να  συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα στον τόπο μας.

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε αθλητικό σύλλογο του Δήμου μας, δείχνοντας με πράξεις ότι αναγνωρίζομαι τις προσπάθειες τους και την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας.

Ο Α.Σ. Νταηλάκης αξίζει την αμέριστη στήριξη της νέας δημοτικής αρχής και θα την έχει.” 

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις