Το ότι υπάρχουμε ακόμη ως χώρα οφείλεται αποκλειστικά σε θαύμα

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από δεκάδες κόσμου που αιτούνται την έκδοση ταυτοτήτων.

Οι ίδιοι, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, επιθυμούν να βγάλουν νέα ταυτότητα, προκειμένου να… γλυτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει… τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας, υιοθετώντας τις γνωστές “ψεκασμένες” θεωρίες που διακινούνται από παραθρησκευτικούς κύκλους και άλλες ομάδες στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρουν και πολίτες που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, κάποιοι εξ αυτών ξενύχτησαν στην είσοδο, φτάνοντας στη…1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας.

«Αυτοί που δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων, οφείλουν να ξέρουν ότι ο κόσμος, η ανθρωπότητα, πέρασε διαφωτισμό. Η Ελλάδα βρίσκεται στον 21ο αιώνα. Η πίστη, ο σεβασμός, οι ευαισθησίες είναι εσωτερικά ζητήματα που δεν τίθεται όμως στην παραμικρή διακινδύνευση με την ανάγκη προσαρμογής στις απαιτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. …»

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Το ότι υπάρχουμε ακόμη ως χώρα οφείλεται αποκλειστικά σε θαύμα”

  1. […] Το ότι υπάρχουμε ακόμη ως χώρα οφείλεται αποκλειστικά… […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα