Εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς προς τιμήν του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”

Μία σεμνή αλλά άκρως ουσιαστική εκδήλωση πραγματοποίησε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, προκειμένου να τιμήσει κι ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο κ. Σιώκη Δήμο καθώς και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”, οι οποίοι παρευρίσκονται τις ημέρες αυτές στη γενέτειρα πόλη τους, την Καστοριά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

Παρευρέθησαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ., ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια”, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, η βουλευτής Ν. Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κα. Αντωνίου Μαρία, μέλη του Φιλόπτωχου Κυριών Καστοριάς Νέας Υόρκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γρηγοριάδης Γρηγόρης, πλήθος αθλητών, γονέων και φίλων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να ευχαριστήσει δημόσια η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” για την ιδιαίτερα σπουδαία χορηγία τους και την αγορά ενός ολοκαίνουργιου κωπηλατικού σκάφους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” κ. Σιώκης είχε δεσμευτεί δημόσια πέρσι τέτοιο καιρό, στις βραβεύσεις των Παγκόσμιων Πρωταθλητριών του Ν.Ο.Κ., για την αγορά εκ μέρους του Συλλόγου που εκπροσωπεί ενός νέου κωπηλατικού σκάφους, με τη δέσμευσή του να γίνεται πράξη λίγους μήνες αργότερα. Η στιγμή της παρουσίασης του σκάφους που αγοράστηκε είναι ιδιαίτερα σημαντική, λαμβάνοντας υπόψιν πως η τελευταία αγορά κωπηλατικού σκάφους στον Ν.Ο.Κ. είχε γίνει δεκαετίες πριν.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Κ. κ. Μητρούδης εκ μέρους όλου του Δ.Σ. του σωματείου ευχαρίστησε θερμά για τη σημαντικότατη, διαχρονική στήριξη του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” και τόνισε τη σημαντικότητα της στήριξης αυτής για την ευημερία του σωματείου και τη συνέχιση των σπουδαίων επιτυχιών που οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. διαχρονικά φέρνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας γνωστή την πόλη της Καστοριάς και την κωπηλασία της στα πέρατα της γης.

Το σκάφος ευλόγησε και τίμησε παράλληλα με την παρουσία του στην εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος επίσης αποτελεί σταθερό υποστηρικτή του έργου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Ακολούθησε μπουφές στο Nautical Hall προς όλους τους παρευρισκόμενους, μία ευγενικότατη χορηγία του κ. Τζανίδη Γιώργου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις