Ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης υπ Δήμαρχος του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στην Κλεισούρα

Σημερινός σταθμός της περιοδείας του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, η ιστορική και μαρτυρική Κλεισούρα. Ένας τόπος πανέμορφος όπου τα αρχοντικά, αποτελούν μάρτυρες της ανάπτυξης που γνώρισε η Βλαχοκλεισούρα.

Στην ανάρτηση του συνδιασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο F/B διαβάζουμε:

Ως Νέα Δημοτική Αρχή είμαστε αποφασισμένοι να βρεθούμε δίπλα σε κάθε κοινότητα του Δήμου για να επιλύσουμε τα χρόνια προβλήματα και να διευθετήσουμε τα καθημερινά. Στόχος μας, η ανάπτυξη του τόπου μας να είναι ισόρροπη και να βελτιώνει τις ζωές όλων των πολιτών, και στην μικρότερη και στην πιο απομακρυσμένη Τοπική Κοινότητα.

Το πανέμορφο φυσικό και το ανθρωπογενές περιβάλλον και η ιστορία της Κλεισούρας αποτελούν τις βάσεις για να ενταχθεί στο ευρύτερο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας.

Τέλος, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της ορεινής περιοχής θα σταθούμε δίπλα στους κατοίκους στηρίζοντάς τους, προστατεύοντας το περιβάλλον, προωθώντας τις αναγκαίες υποδομές και σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα της Κλεισούρας και ευρύτερα του νέου καινοτόμου και ανθρώπινου Δήμου Καστοριάς

May be an image of 9 people and crowd

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις