Ιερά Μητρόπολη Καστορίας: Δεύτερη αποστολή βοήθειας στούς πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, παραδόθηκε η δεύτερη αποστολή βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας προς τους πλημμυροπαθείς αδερφούς μας, στην Θεσσαλία.

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, οι Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, συγκέντρωσαν και απέστηλαν σαράντα (40) παλέτες, με είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτή την φορά τα εφόδια συγκέντρωσαν όλες οι σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. 

Συγκεκριμένα, το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Γυμνάσιο Καστοριάς, το 2ο και 3ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς, το Εσπερινό Λύκειο, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο, το 1ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Καστοριάς, το 2ο Γενικό Λύκειο, το Μουσικό Σχολείο,το Εσπερινό Γυμνάσιο, το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού, το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Άργους, τα Εσπερινά: Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Άργους Ορεστικούτα Γυμνάσια Βογατσικού, Οινόης, Πεντάβρυσου, Μαυροχωρίου, το Γυμνάσιο και Λύκειο της Μεσοποταμίας και του Νεστορίου, το 1ο Δημοτικό Μανιάκων, αλλά και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Επίσης τρόφιμα συγκέντρωσαν οι Σύλλογοι: Πετρουλακίου, Ποριάς και Φωτεινής.

Τα εφόδια συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, φορτώθηκαν σε δώδεκα (12) παλέτες και εστάλησαν με φροντίδα Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις