Ο Γ. Γρηγοριάδης και υποψήφιοι του Συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” στην Δημοτική Ενότητα Κορεστείων

Χθες, ο επικεφαλής και υποψήφιοι του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Δημοτική Ενότητα Κορεστείων. Τα Κορέστεια, αν και μία από τις μικρότερες πληθυσμιακά Ενότητες του Δήμου μας, διαθέτουν τεράστια ιστορική σημασία όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά και για ολόκληρη την σύγχρονη Ελλάδα. Στα ευλογημένα αυτά χώματα έδωσε τη ζωή του για την ελευθερία της Μακεδονίας ο Παύλος Μελάς.

Αυτή την ιστορία οφείλουμε να την αναδεικνύουμε. Το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Παύλος Μελάς αποτελεί ένα σπουδαίο αξιοθέατο για να υποδέχεται μαθητές και σπουδαστές από όλη την Ελλάδα.Οι στόχοι της νέας δημοτικής αρχής δεν περιορίζονται μόνο στην τουριστική προβολή της περιοχής, αλλά διευρύνονται σε μία πολύπλευρη ανάπτυξη των Κορεστείων.

Η περιοχή προσφέρεται για την δημιουργία φραγμάτων, που θα βελτιστοποιήσουν την αγροτική παραγωγή, ενώ αποτελεί σημείο σύνδεσης της Καστοριάς με τη Φλώρινα.

Δέσμευσή μας η άμεση και αγαστή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την αποπεράτωση των παραπάνω έργων, υψίστης σημασίας για το Δήμο μας, που θα φέρουν την προκοπή και ανάπτυξη στον τόπο μας.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις