To timing της “δημοσκοπικής” λάσπης στον δήμο Καστοριάς

Ανακοινώθηκε από γνωστή ιστοσελίδα “έρευνα” για τον δήμο Καστοριάς σε ότι αφορά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ταυτότητα της έρευνας Μικτή (διαδικτυακή -80% και τηλεφωνική -20%) σε δείγματα τουλάχιστον 300 ατόμων που “ερευνήθηκαν”..

Διαδικτυακή με περίπου 240 ανώνυμους συμμετέχοντες για χρονικό διάστημα τριών ημερών, από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2023 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

Και 60 περίπου τηλεφωνικές συνεντεύξεις επίσης ανωνύμων… με ερώτημα: “Σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι για τον δήμο Καστοριάς…. “(το ερώτημα και μόνο δημιουργεί ερωτηματικά…)

Με την λογική “των ερευνώντων” μπορεί και να μην ήταν αντιμέτωποι οι συγκεκριμένοι συνδιασμοί 10 ημέρες πριν τις εκλογές και 25 ημέρες μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων… ;;

Και η έρευνα κρατάει μιά “πισινή”…. για να δικαιολογήσει την ήττα Κορεντσίδη με το ερώτημα “εάν πρέπει επανεκλεγεί” να συγκεντρώνει το αρνητικό 57% των ανώνυμων ερωτηθέντων (στην διαδικτυακή κατά -80% και τηλεφωνική κατά -20% “έρευνα…των 300 εν συνόλω συμμετεχόντων”….)

Και εδώ ας δούμε την καθαρή διαδικτυακή δημοσκόπηση του Κίμωνα Μηταλίδη (σημερινού προέδρου του ΔΣ και μέλους της δημοτικής παράταξης του Κορεντσίδη) στην ιστοσελίδα του με … επώνυμους συμμετέχοντες. (Με την σημείωση ότι τότε ψήφισαν περίπου 1300 επώνυμοι αλλά σταδιακά βλέπουμε την μείωση των ποσοστών κυρίως του Κορεντσίδη που όταν εξελίσσονταν η έρευνα έφταναν περίπου στο 25% ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκαν αυτά του Ακη Τσούκα )

Ενσωματωμένη η ιστοσελίδα για όσους έχουν λογαριασμό στο F/B

Τα συνοπτικά αποτελέσματα σε φωτογραφία για όσους δεν έχουν f/b

Η δύναμη της ανωνυμίας της αυθαιρεσίας και της παπαρολογίας για την δημιουργία εντυπώσεων λίγες ημέρες πριν τις εκλογές είναι φανταστική… Κυριακή κοντή γιορτή για τον κοντό…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “To timing της “δημοσκοπικής” λάσπης στον δήμο Καστοριάς”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα