Οι δικτακτορίσκοι της πόλης της Καστοριάς και η δική μας παρουσία

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ένα κακόβουλο πρόγραμμα επηρέασε την ροή και την εμφάνιση των αναρτήσεων μας.

Το αποτέλεσμα εκδηλώθηκε την Παρασκευή 13/10/2023 οπότε και χάσαμε τον έλεγχο της φόρμας wordpress, του διακομιστή λόγω παραβίασης της ασφάλειας του. Άρθρα αυτής της χρονικής περιόδου διεγράφησαν αλλά γίνονται προσπάθειες επαναφοράς τους.

Το γεγονός αυτό μας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε επαγγελματίες και δεν εξαρτάται η παρουσία μας από το δημόσιο ή δημοτικό χρήμα για να υπακούμε σε εντολές που υπαγορεύονται από συμφέροντα. Η παρουσία μας είναι στάση ζωής για το κοινό καλό, και προσπάθεια έκφρασης της άλλης άποψης που οι δικτατορίσκοι της πόλης μας (γιατί εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα) δεν θέλουν να εκφράζεται.

Πριν ένα ακριβώς χρόνο άλλο κακόβουλο πρόγραμμα επετέθηκε στη σελίδα μας στο f/b και στο προφίλ από το οποίο εξαρτώνταν, με αναρτήσεις κατά συρροή επικίνδυνου περιεχομένουμε με αποτέλεσμα την απώλεια τους. Λυπούμαστε γι αυτές τις ενέργειες που βαδίζουν παράλληλα χρονικά με την εμφάνιση στο διαδίκυο δεκάδων trolls απαράδεκτης συμπεριφοράς με κοινή κατά πλειοψηφία πηγή αλλά και συνισταμένη, την καθύβριση όσων εναντιώνονται στην πολιτική που εφαρμόζεται από την δημοτική αρχή.

Είναι ντροπή για την κοινωνία μας τέτοιες συμπεριφορές που υπαγορεύονται από την έλλειψη στοιχειώδουν δημοκρατικής παιδείας. Θα επανέλθουμε…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις