Στον ρυθμό των λαϊκών ασμάτων η πολιτική ζωή του τόπου

Σίγουρα κάτι ήξερε ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης όταν αποφάσισε προεκλογικά να μην συντευξιασθεί σε συγκεκριμένα ΜΜΕ της Καστοριάς λόγω ειδικών σχέσεων τους με την δημοτική αρχή, επαναλαμβάνοντας το ρεφρέν του “άσματος” του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με τη Λίτσα Διαμάντη όταν τραγουδούσαν «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος». Όποιος νοήμων βλέπει αυτές τις ανεπανάπηπτες εικόνες καταλαβαίνει.

Βέβαια πόσο θα κρατήσει αυτός ο έρωτας θα φανεί στην πορεία. Ας βάλουμε στην άκρη και τα κίνητρα… Αν τώρα κάποια στιγμή διαψευστούν όλες αυτές οι προσδοκίες, τότε τα ξαναλέμε.

Τέτοιες στιγμές απογείωσης των συναισθημάτων ας μη φανούμε μίζεροι με τις γνωστές επιφυλάξεις… περί του πόσο παλιόπαιδο θα μπορούσε να είναι ή να γίνει ο Γιάννης Κορεντσίδης που χορεύει αποδίδοντας το 100% του πάθους του τραγουδιου του Τάκη Μουσαφίρη στον ρυθμό που βαράει παλαμάκια ο Αντώνης Παραράς.

Είθισται τις πανηγυρικές στιγμές να τις απολαμβάνουμε.

Γνωρίζουμε πως ήδη από σήμερα θα εμφανιστούν οι μεμψίμοιροι αυτοί που θα μιλήσουν για μια νέα εποχή με περισσότερο ενισχυμένες τις σχέσεις ΜΜΕ και δημοτικής αρχής προς το καλό των συνδιαλεγομένων και εις βάρος των πολιτών.

Βέβαια θα υπάρξουν και οι αιθεροβάμωνες που θα μιλήσουν για απεξάρτηση και ανεξαρτητοποίηση από τα ΜΜΕ… Αν βέβαια κάτι στραβώσει και επιβεβαιωθούν τότε θα βάλουμε στην άκρη τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και θα θυμηθούμε τον Γιάννη Πάριο στο τραγούδι του «τελειώσαμε λοιπόν και τι να πούμε!» ή ακόμα καλύτερα την Άντζελα Δημητρίου στην εκτέλεση του «θα στα βγάλω όλα στην φόρα…»

Από άσματα έχουμε μπόλικο υλικό, από άξιους ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για τον τόπο υστερούμε…

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις