ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ;;

Με επιλεκτική μνήμη κινούνται εδώ και ένα χρόνο οι αιρετοί στον δήμο Καστοριάς. Το απογοητευτικό είναι ότι φανατικότεροι της τακτικής αυτής είναι τα στελέχη της πρώην δημοτικής αρχής που είναι εκλεγμένα με την πλειοψηφία και παρουσιάζουν επιλεκτική μνήμη, εκτός και εάν επί 5 χρόνια ”ήλθαν είδαν και απήλθαν”….

Δείτε την ανάρτηση του πρώην αντιδημάρχου κ Λάζαρου Ζήση .

Μετά την δυσαρέσκεια που προφανέστατα εξέφρασε ο κ Στέλιος Φουλιράς τον οποίο δεν συμπεριέλαβε στο πάνελ των συντελεστών του έργου, επανήλθε ο κ Ζήσης Λάζαρος και προσπάθησε να διορθώσει γράφοντας στον “τοίχο” του.

Την ανάλογη δυσαρέσκεια βέβαια εάν την εξέφραζε ο πρώην δήμαρχος, οι πρώην αντιδήμαρχοι και όσοι ακόμα συνέβαλαν στην εκτέλεση του έργου δεσμεύοντας ποσά, χρηματοδοτώντας το έργο, κάνοντας μελέτες, δεν έχει καμμιά σημασία. Ο σοφός λαός ερμήνευσε αυτές τις καταστάσεις και συμπεριφορές λέγοντας ”καινούργιο μου κόσκινο που να σε κρεμάσω, παλιό μου που να σε πετάξω”.

Τα ερωτήματα που τίθεται είναι.

Με τέτοιες αναρτήσεις στο F/B και δημόσιες συμπεριφορές κερδίζουν πόντους αξιοποίησης σε δημόσια θέση ”οι βασιλικότεροι του βασιλέως”;; και εάν αυτό δεν επιτευχθεί πως θα αντιδράσουν;;

Πως αισθάνονται οι πρώην συνεργάτες τους, βλέποντας την απαξίωση της μη αναφοράς του ονόματος τους σε τέτοιου είδους αναρτήσεις και γιατί δείχνουν ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές;;

Και βέβαια ακολουθούν πολλά άλλα ερωτήματα στα οποία θα αναφερθούμε σύντομα, για να μπορεί ο Καστοριανός να αποκτήσει γνώση απορρίπτοντας την μονόπλευρη πληροφόρηση την οποία έχει υποστεί τον τελευταίο χρόνο.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο