Τα παράλογα: Άλλοι καταγγέλλουν και άλλοι συγχαίρουν .

Εδώ γελάνε και κλαίνε… 

‘Βγήκε’ προ ημερών το συλλογικό όργανο των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  και κατήγγειλε τον αντιδήμαρχο Άκη Λιάμη γαμπρό υπαλλήλων του δήμου ( πεθερός και πεθερά ) για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και την άλλη ημέρα το λιβανιστήρι της Δημοτικής αρχής, γνωστό ‘σάιτ’ έγραφε αφού αποσιώπησε τις καταγγελίες, ότι είναι ο αντιδήμαρχος έκπληξη με τις επιτυχίες του.

Τρομακτικές πρωτοφανείς καταγγελίες αναγράφονται στην επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ εναντίον του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Άκη Λιάμη.

Αγενής συμπεριφορά σε εργαζομένους, απαξίωση ρόλου μόνιμων Υπαλλήλων, αλόγιστη χρήση δημοτικών μηχανημάτων, ύβρεις, κλίκες, παραβίαση εργατικής νομοθεσίας, στοχοποίηση και άλλα πολλά περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Η συμπεριφορά του εν λόγω αντιδημάρχου συζητιέται εδώ και καιρό μεταξύ των εργαζομένων, η εμπλοκή του συλλογικού οργάνου του Νομού και η δημοσιοποίηση ενυπόγραφης επιστολής με όλο το κατηγορητήριο αποδεικνύει ότι το ποτήρι πλέον ξεχείλισε και η υπομονή εξαντλήθηκε.

Τι λέει ο Δήμαρχος που πρόσφατα ανανέωσε την θητεία του στην αντιδημαρχία ;;…

Τι λένε ο πεθερός και η πεθερά για την συμπεριφορά του γαμπρού;;…

Όπως όλα δείχνουν οι προ των εκλογών καθώς και οι μετεκλογικές  επιλογές και συνεργασίες, έχουν φέρει σε δεινή θέση τη Διοίκηση του  δήμου Καστοριάς. Η οποία διοίκηση θα είναι εκτεθειμένη τα χρόνια που της απομένουν στον κίνδυνο, να διεκδικήσει το απόλυτο ΜΗΔΕΝ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ανακοίνωση του ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Τα παράλογα: Άλλοι καταγγέλλουν και άλλοι συγχαίρουν .”

  1. […] Αυτή την αρνητική και αδιέξοδη εικόνα του Δήμου Καστοριάς για το ζήτημα αυτό των μεταθέσεων, ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ γεγονός που δεν τιμά τη δημοτική αρχή και παράλληλα έχει επιφέρει στους εργαζομένους του Δήμου ένα κλίμα διαρκούς ανασφάλειας, ανησυχίας και ενδεχομένως φόβου κατήγγειλε παλαιότερα με ανακοίνωση του το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων του νομού Καστοριάς. ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ […]

Αφήστε ενα σχόλιο