Ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη υπηρεσιακών συμβουλίων εκπαιδευτικών

Επ΄ ευκαιρία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη υπηρεσιακών συμβουλίων εκπαιδευτικών το Σάββατο 7 Νοεμβρίου ο κ. Πιερρακάκης στην κοινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ), Πάνο Λουρίδα τόνισε.

 Η τεχνολογία δεν είναι μόνο εργαλείο διευκόλυνσης αλλά και εργαλείο δημοκρατίας.

«Η τεχνολογία είναι εργαλείο δημοκρατίας κι όχι μόνο διευκόλυνσης, διότι η δημοκρατία δεν σταματά λόγω της πανδημίας» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σχολιάζοντας την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη υπηρεσιακών συμβουλίων εκπαιδευτικών που θα γίνει το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020.

Ο κ. Πιερρακάκης επεσήμανε ότι με το σύστημα ΖΕΥΣ που βασίζεται στο διεθνές «σύστημα ΗΛΙΟΣ», έχουν διεξαχθεί 1.900 εκλογές και συμμετείχαν 200.000 ψηφοφόροι σε τέτοιου είδους διαδικασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. «Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς να βρεθούν στην πρωτοπορία. Είναι ευρύτερη στρατηγική της κυβέρνησης ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους. 

.Καστοριά Τώρα

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο