“Οι όχι τόσο καλοί (του δήμου Καστοριάς) μας δίνουν μαθήματα ζωής για να πάθουμε και να μάθουμε…”

Η κάθε Δημοτική Αρχή, θα πρέπει να λειτουργεί με τις  αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της κοινωνικής λογοδοσίας και της πλήρους αιτιολόγησης όλων των ενεργειών της. Πολύτιμος σύμμαχος αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό ενός Δήμου, οι εργαζόμενοι δηλαδή, οι οποίοι και θα υλοποιήσουν πρώτοι το πρόγραμμα και τις επιλογές του Δημάρχου.

Η ανάρτηση από το facebook προΐσταμένης του δήμου που μεταφέρεται σε άλλη διεύθυνση

Αυτή την αρνητική και αδιέξοδη εικόνα του Δήμου Καστοριάς για το ζήτημα αυτό των μεταθέσεων, ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ γεγονός που δεν τιμά τη δημοτική αρχή και παράλληλα έχει επιφέρει στους εργαζομένους του Δήμου ένα κλίμα διαρκούς ανασφάλειας, ανησυχίας και ενδεχομένως φόβου κατήγγειλε παλαιότερα με ανακοίνωση του το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων του νομού Καστοριάς. ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ

Οποιαδήποτε μετακίνηση υπαλλήλου θα πρέπει να γίνεται με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, να είναι απόλυτα αιτιολογημένη και πάντα αποτέλεσμα διαλόγου με τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των τμημάτων, προκειμένου να μην έχει οσμή δυσμένειας ή δίωξης – προσωπικής ή πολιτικής – έναντι κάποιων άλλων που τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης.

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή όφειλε να σταθεί αλληλέγγυα σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους, να προστατεύσει το δικαίωμα της εργασίας τους και να είναι δίπλα τους σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία που θα αναλάβουν στο μέλλον προκειμένου να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους να εργαστούν σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, χωρίς καθεστώς πίεσης και άγχους, προς όφελος πάντα του κοινωνικού συνόλου.

Οι απόψεις των Δημοτικών υπαλλήλων περί “όχι τόσο καλών” ουσιαστικά ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, σε πολλούς τομείς ανάπτυξης και λειτουργίας του.

.Καστοριά Τώρα

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο