Πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο με το κρατικό αυτοκίνητο…

Υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτηση  μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσε ένα κρατικό αυτοκίνητο για να μεταφέρει τα παιδιά στο σχολείο.

Εσθονία: Παραιτήθηκε η υπουργός Παιδείας Mailis Reps, επειδή πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο με το κρατικό αυτοκίνητο Η 45χρονη πρώην υπουργός Παιδείας της Εσθονίας παραδέχθηκε δημόσια ότι χρησιμοποίησε πολλές φορές πρόσφατα το κυβερνητικό αυτοκίνητο για ιδιωτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική εφημερίδα Ohtuleht, ένας οδηγός του υπουργείου είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές ένα κυβερνητικό όχημα για να αφήσει και να παραλάβει τα παιδιά της Ρεπς από το σχολείο.

 

«Έχω υποστεί μεγάλη πίεση για να συμφιλιώσω τον ρόλο της υπουργού και της μητέρας. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθη και ζητώ συγγνώμη για αυτά», έγραψε η 45χρονη παραιτηθείσα υπουργός Παιδείας της Εσθονίας σε ανάρτησή της στο facebook. Μετά το δημοσίευμα, η Mailis Reps παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε πολλές φορές πρόσφατα το κυβερνητικό αυτοκίνητο για ιδιωτικούς σκοπούς. Παρά τις αποκαλύψεις και την επακόλουθη πίεση, η υπουργός και μητέρα έξι παιδιών αρχικά ήθελε να παραμείνει στο πόστο της. Ο πρωθυπουργός  Jüri Ratas, ο οποίος υπερασπίστηκε την Reps, είπε ότι αποδέχεται με λύπη την παραίτηση της.

Αυτά γίνονται σε άλλες περιοχές όπου λειτουργεί η ευταξία και η ευνομία. Εδώ άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα κάνουμε

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο