Από την εξάρτηση και την φυλακή στο κοινοβούλιο στην Ουάσινγκτον.

Η νίκη στις εκλογές ήταν αδιανόητη στο μυαλό της Tarra Simmons το 2013 όταν εργαζόταν στο Burger King.  Απελευθερώθηκε πρόσφατα μετά από ποινή φυλάκισης 30 μηνών για καταδίκες για ναρκωτικά και κλοπή.

Είναι το πρώτο άτομο στην οικογένειά της που αποφοίτησε από το λύκειο. Στη συνέχεια, στα 21, απέκτησε πτυχίο νοσηλευτικής από το Pacific Lutheran University και πέρασε τα επόμενα 11 χρόνια δουλεύοντας ως νοσοκόμα.

«Είχα μια πολύ καθαρή περίοδο», είπε ο Simmons, «αλλά τότε στις αρχές της δεκαετίας των ’30, άρχισα να παίρνω ναρκωτικά για να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη. Ξεκίνησα με χάπια πόνου και μετά πήγα στη μεθαμφεταμίνη. Και η κατάχρηση οινοπνεύματος που ξεκίνησε στην εφηβεία μου χειροτέρευσε σταδιακά. “

Το 2011, η Simmons συνελήφθη τρεις φορές για την πώληση ναρκωτικών και τελικά καταδικάστηκε στο Ανώτερο Δικαστήριο σε 30 μήνες φυλάκιση.

Μετά την απελευθέρωσή της, όταν ανησυχούσε ότι μπορεί να ξαναρχίσει τον κύκλο της κατάχρησης ναρκωτικών ξανά, ο Simmons έφτασε στον Shon Hopwood , τότε φοιτητή νομικής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον που είχε ανάλογη πορεία με ληστείες τραπεζών. Τώρα είναι αναπληρωτής καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Τζωρτζτάουν , είχε γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία του με τίτλο “Law Man”. Συμφώνησε να συναντηθεί με τον Simmons και να την βοηθήσει να γίνει δικηγόρος.

Στις αρχές του 2017, η Simmons δεν είχε επιλεγεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις επειδή είχε καταδικαστεί ο S Hopwood την στήριξε νομικά το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της και έγινε δεκτή στην Νομική σχολή.

Η Simmons κέρδισε τις πρωταρχικές εκλογές της τον Αύγουστο και στη συνέχεια κέρδισε την έδρα της στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Ουάσιγκτον με σχεδόν 65% των ψήφων.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο