ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ζητά ο συνδιασμός ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ του κ Ταμίλια !!!

.

Το νερό της Καστοριάς μας παρέχεται με μηδαμινό κόστος … λέει ο κ Ταμίλιας και ζητά αυξήσεις. Και εάν αυτό ισχύει σε κάποιους απομονωμένους οικισμούς του Δήμου δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προσφορά της παραμονής των ακριτών κατοίκων στις εστίες τους.

Ο κ Ταμίλιας και ο συνδιασμός του, καταγγέλει δημόσια παρανομίες ισοδύναμες με κλοπή σε μεγάλη έκταση και οφείλει (μετά τις ανακοινώσεις του για την ανεπάρκεια του ΔΣ και του προέδρου της ΔΕΥΑΚ να εφαρμόσει τους νόμους) να πράξει τα δέοντα. Γι΄ αυτό εξάλλου ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος.

.

Και συνεχίζει ο κ Ταμίλιας στην λογική της “μουρμούρας των καφενείων για τοπικούς δημοσιογράφους και συμβούλους” (αληθεύει κ Δήμαρχε;;) ότι γνωρίζει εύπορους δημότες και κερδοφόρες επιχειρήσεις που οφείλουν υπέρογκα ποσά στην ΔΕΥΑΚ, σκανδαλίζοντας τους συνεπείς δημότες.

Ο κ Ταμίλιας και ο συνδιασμός του ζητούν κάθετη αύξηση στις υψηλές καταναλώσεις νερού όπου ”δεν δικαιολογούνται”. Με απλά λόγια φακέλωμα των δημοτών αφήνοντας “παραθυράκι” σε όσους μπορούν να δικαιολογήσουν την κατανάλωση. Αυτοί βέβαια συνήθως είναι “οι δικοί μας”

“ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” στον δήμο Καστοριάς εφάπαξ σημαίνει αυξήσεις κατά τόπους πάνω από 100%. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ κ ΤΑΜΙΛΙΑ παραβλέποντας την λογική της μέχρι τώρα εφαρμοσμένης τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΚ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ. Αιρετοί που με την ψήφο τους οδήγησαν εργαζόμενους στην ανεργία. Αιρετοί που εκτελώντας χρέη αντιπολίτευσης λειτούργησαν ως δεκανίκι της δημοτικής μειοψηφίας οδηγώντας τον δήμο σε περιπέτειες και τις κοινωνικές πολιτικές παροχών του δήμου απέναντι σε οικογένειες με μικρά παιδιά σε συρρίκνωση, είναι ικανοί να εισηγούνται και να πάρουν τέτοιες αποφάσεις.

Και βέβαια αυτές είναι εύκολες αποφάσεις ιδιαίτερα για τους σιτιζόμενους από τον δημόσιο κορβανά που δεν τους αγγίζει η κρίση που περνά ο ιδιωτικός τομέας σήμερα με τα περιοριστικά μέτρα και μετά την εφαρμογή μνημονίων επί μια περίπου δεκαετία. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ..

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο