Δημοτική επιχείρηση “ΜΑΚΕΔΝΟΣ” : Κατεργάρηδες* της ευκαιρίας…

ΑΝΙΚΑΝΗ αποδεικνύεται η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ – ΠΕΛΚΑ να διαχειριστεί τα θέματα της <ΜΑΚΕΔΝΟΣ>  (ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.)

Σύμφωνα με τοποθετήσεις του Προέδρου κ Σ Πέλκα, το Λατομείο είναι κλειστό λόγω έλλειψης Περιβαλλοντικής Άδειας (ένα χρόνο όσο είναι πρόεδρος ο ίδιος), και ενώ έχει τεράστια ζήτηση σε πρώτες ύλες από εργολάβους που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την περιφέρεια. Πολύ σύντομα θα χρειαστεί το πιστοποιημένο χαλίκι που παράγει για το μεγάλο έργο αλλαγής δικτύου ύδρευσης της πόλης, για το έργο της σήραγγας την Κλεισούρας που φαίνεται να τρέχει γρήγορα, και βέβαια για τα έργα ιδιωτών εργολάβων που πλέον πρέπει να απευθύνονται σε άλλες λατομικές επιχειρήσεις εκτός Π.Ε Καστοριάς. Η έλλειψη αποτυπώνεται και θα επιδεινωθεί δραματικά στους αγροτικούς δρόμους του δήμου Καστοριάς μετά τους χειμερινούς μήνες.


ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ) ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στις 03/07/2020, η Δημοτική Αρχή «ώρα για δουλειά», με Δελτίο Τύπου στα μέσα, ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ :  ( ο φάκελος που κατατέθηκε στο Υπουργείο από την Μακεδνός είναι πλήρης και σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου με αυτόν θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Λατομείο μέχρι να εκδοθεί η άδεια).
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ <<Σε ερώτηση εντός του ΔΣ προς τον κ. Πέλκα για την κατοχή της,(της άδειας) ο ίδιος απάντησε πως δεν υπάρχει. Με άλλα λόγια η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος δεν διστάζουν να ψεύδονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατόπιν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενώπιον όλων των πολιτών για τόσο σοβαρά θέματα με σκοπό την παραπληροφόρηση. Άραγε ποια είναι τα σχέδια τους για το Λατομείο Καστοριάς; Γιατί δεν μας ενημερώνουν; Πότε τελικά θα λειτουργήσει και πώς; Πόσα είναι τα χρήματα που χάνει ο Δήμος από αυτήν την καθυστέρηση; Πότε θα έχουν στα χέρια τους την βεβαίωση και για ποιόν λόγο ψεύδονται;>>

ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η “ΜΑΚΕΔΝΟΣ” ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κάτι που ψιθυρίζονταν και ήταν ευρύτατα διαδεδομένο. ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το τι λέγεται και τι διαδίδεται ξεπερνάει και την πιο νοσηρή, καλπάζουσα φαντασία του πιο ευφυούς σεναριογράφου Hollywood και ολόκληρης της Οικουμένης… Ο χρόνος είναι πολύ ομιλητικός και θα δώσει όλες τις απαντήσεις…..

* κατεργάρης < ουσιαστικό για τους κατάδικους που ως καταναγκαστικό έργο εκτελούσαν>

Καστοριά Τώρα

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Δημοτική επιχείρηση “ΜΑΚΕΔΝΟΣ” : Κατεργάρηδες* της ευκαιρίας…”

  1. Αντύπας Τραγουδιστής

    Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο… Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο….

Αφήστε ενα σχόλιο