Διαδικτυακό Χωριό στην ιστοσελίδα του Δήμου…

Ανοίγει το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό Βορείων Τζουμέρκων

Aυτά τα Χριστούγεννα της πανδημίας το προσφέρει ως δώρο ο δήμος στους δημότες του. Τα παιδιά της περιοχής θα ζήσουν μία υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία, με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου, προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση

Για την παραγωγή και την υλοποίηση του χωριού συνεργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τέχνης, όπως ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara, το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.

Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό θα είναι επισκέψιμο από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου και θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο.

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό, από αύριο 12 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να πατήσουν το ειδικό πλαίσιο στην κεντρική σελίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΕΔΩ χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό που θα χορηγηθεί από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.


Καστοριά Τώρα



Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο