Ο “Έλληνας κατάσκοπος” στη Ρόδο: “Το έκανα για την πατρίδα μου”…

Μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ελληνική Αστυνομία και την ΕΥΠ, με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο Ελλήνων μουσουλμάνων στη Ρόδο

«Δεν το έκανα για τα χρήματα, το έκανα για την πατρίδα μου» δήλωσε, εννοώντας την Τουρκία, ο 56χρονος μάγειρας πλοίου που συνελήφθη με την κατηγορία της κατασκοπείας ελληνικών πολεμικών πλοίων στο Καστελόριζο. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν φορητό υπολογιστή και κινητά τηλέφωνα που εντόπισαν στο σπίτι του.

Οι δυο Έλληνες, μουσουλμάνοι της Θράκης, (είναι οπαδοί της….Ανεξάρτητης ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Δυτικής Θράκης!) κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία.

Την ίδια στιγμή, ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου, που είναι το άτομο που είχε στρατολογήσει το μάγειρα, ζήτησε και πήρε προθεσμία πέντε ημερών προκειμένου να απολογηθεί.

Και βέβαια θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παρόμοιες ειδήσεις όταν τέτοια άτομα λαμβάνουν προθεσμία και αφήνονται ελεύθερα από τις δικαστικές αρχές. Κάτι “δεν πάει καλά” στην Ελλάδα.

.Καστοριά Τώρα

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο