Καταγγελία προς τον Δήμαρχο για ψευδείς δηλώσεις, συκοφαντίες και ανευθυνότητα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ των επικεφαλής των παρατάξεων Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς και Συμμαχία Ευθύνης

Αγαπητοί μας συνδημότες,
Απευθυνόμενοι με απόλυτο σεβασμό και σοβαρότητα, σας ανακοινώνουμε για ακόμη μία φορά την αγανάκτηση και την απογοήτευση μας για την επιπόλαιη αντιμετώπιση του Δημάρχου απέναντι στο σοβαρότατο θέμα της τύχης του Λατομείου της επιχείρησης Μακεδνός Α.Ε.
Δίχως κανένα δισταγμό και με περισσή αλαζονεία τοποθετήθηκε για δεύτερη φορά σε τοπικό ραδιόφωνο, δηλώνοντας πως τόσο η παράταξη της κ. Σπύρου όσο και του κ. Μόσχου, στήριξαν την εκδοχή της εκμίσθωσης ψηφίζοντας την ομόφωνα στο ΔΣ της Μακεδνός.
Με αυτόν τον τρόπο φυσικά, θέλει να μας καταστήσει συνένοχους στο ολέθριο σχέδιο του, που προφανώς δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου.
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, διαψεύστηκε δημόσια από τις δηλώσεις του κ. Κεπαπτσόγλου, του κ. Πέλκα και του κ. Μηταλίδη, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως η απόφαση του ΔΣ της Μακεδνός η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΨΛΣΟΚΠΗ- 4ΔΚ, αφορά μόνο την ανάθεση της σύνταξης των όρων της διακήρυξης εκμίσθωσης σε δικηγόρο, προφανώς για να συζητηθεί σε επόμενο ΔΣ η πιθανότητα της εκμίσθωσης, εφόσον από τους όρους φανεί συμφέρουσα για την επιχείρηση.
Επομένως ή ο Δήμαρχος αδυνατεί να καταλάβει τι διαβάζει ή ψεύδεται για άλλη μια φορά με σκοπό να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, την στιγμή που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Μακεδνός κ. Πέλκας και να δίνουν εξηγήσεις επί του θέματος.

Δεν δίστασαν δε να δικαιολογήσουν την απουσία του κ. Πέλκα δηλώνοντας πως την ίδια στιγμή έπρεπε να παρευρεθεί σε Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την πολυπόθητη άδεια του Λατομείου, γεγονός που διέψευσε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κα, Κ. Κυριακίδου σε συνέντευξή της σε τοπικό ραδιόφωνο.
Με άλλα λόγια Δήμαρχος και Πρόεδρος παίζουνε κρυφτό την ώρα που όλοι οι τοπικοί άρχοντες του νομού αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης, φοβούμενοι πως απειλούνται όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά έργα που έχουν προγραμματιστεί.
Καλούμε τον Δήμαρχο να ανακαλέσει τις ψευδείς δηλώσεις – συκοφαντίες που βαραίνουν τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς και τους επικεφαλής προσωπικά, να αναλάβει τις ευθύνες του, και να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης το Λατομείο. Στην συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να παρευρίσκονται όλοι οι αρμόδιοι φορείς οι οποίοι θα μπορούν με οικονομικά στοιχεία, προσωπικές καταθέσεις και αποδείξεις να υπερασπιστούν την κάθε εναλλακτική πρόταση που έχει κατατεθεί ώστε να λάβουμε την πιο τίμια και σωστή απόφαση για τον τόπο μας.

Με τιμή, οι επικεφαλής των παρατάξεων Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς και Συμμαχία

Ευθύνης

Σπύρου Αικατερίνη και Μόσχος Γεώργιος

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο