Ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα για προεφηβική και εφηβική ηλικία

Το χριστουγεννιάτικο βιβλίο με τίτλο «Ο Αϊ-Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν» είναι ένα ασυνήθιστο μυθιστόρημα για παιδιά και νεαρά άτομα.

Από τον JOHNNIS F. POULAKIS, συγγραφέα γοητευτικών εικονογραφημένων μυθιστορημάτων για παιδιά, από τις εκδόσεις WE LOVE PAPER BOOKS..

Με τόσα πολλά βιβλία για παιδιά και εφήβους που δημοσιεύονται κάθε χρόνο, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αυτή η τελική επιλογή για ένα δώρο για νέους αναγνώστες. Όμως, για πρώτη φορά έχουμε ένα ελληνικό χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα για προεφηβική και εφηβική ηλικία.

Το χριστουγεννιάτικο βιβλίο με τίτλο «Ο Αϊ-Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν» είναι ένα ασυνήθιστο μυθιστόρημα για παιδιά και νεαρά άτομα, όχι μόνο γιατί έχει πλούσιο κείμενο με πλούσιο λεξιλόγιο αλλά και γιατί είναι βαθύτατα συναισθηματικό, όπως είναι τα βιβλία μεγάλων ευρωπαίων λογοτεχνών. Είναι πάρα πολύ καλογραμμένο όπου άνετα μπορεί να το διαβάσει και ένας ενήλικας και αποκλείεται να μην συγκινηθεί. Στις σελίδες του βιβλίου υπάρχουν έντονα γεγονότα, πολύπλοκα και συγκρουόμενα συναισθήματα που φανερώνουν τις βαθιές και τις νέες διαστάσεις στην ψυχολογία των παιδιών και των νέων στην σημερινή κοινωνία μας. Οι δημιουργικοί χαρακτήρες δένουν ωραία με τους έξυπνους ρυθμικούς διαλόγους που τόσο επιδέξια εναλλάσσονται ανάμεσα στα διάφορα πρόσωπα του βιβλίου και δημιουργούν θεατρικές εικόνες αναδεικνύοντας ουσιαστικές καταστάσεις που θα ταυτιστείτε και θα αγαπήσετε. Επίσης, η κατανόηση ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά ήταν και είναι ένα παντοτινό πρόβλημα όπου μέσα από την αφήγηση και την φρασεολογία έρχεται η επικοινωνία και πέφτουν οι γέφυρες που χωρίζουν γενιές.

Όλα αυτά, είναι διατυπωμένα με πολύ απλό τρόπο που με την έντονη δίχρωμη εικονογράφηση παντρεύονται αρμονικά και κάνουν αυτή την νεανική μυθοπλασία ένα αριστούργημα και σίγουρα αξίζει μια θέση στην βιβλιοθήκη του σπιτιού σας. Το βιβλίο περιλαμβάνει μετά το πολυσέλιδο μυθιστόρημα και ένα νέο χριστουγεννιάτικο παραμύθι, μια εντελώς διαφορετική ιστορία που πολύ φυσικά και άνετα μας ταξιδεύει με μοντέρνα και δροσερή αφήγηση στα νεανικά χρόνια του Αϊ-Βασίλη. Αυτό το παραμύθι έχει τίτλο «Όταν ο Αϊ-Βασίλης ήταν νεαρός!» και είναι πολύ διασκεδαστικό! Τόσο πολύ μάλιστα, που είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα το διαβάζουν ξανά και ξανά. Τα παιδιά λόγω της καραντίνας έχουν περάσει πολλά φέτος και αυτό το υπέροχο βιβλίο με τις δυο ιστορίες γεμάτο από ελπίδα – αισιοδοξία – τρυφερότητα και χαρά θα τα εμψυχώσει γιατί έχει πολύ όμορφα μηνύματα.

Ένα καλό βιβλίο πρέπει να είναι ένα πρόσθετο συμπλήρωμα στην καθημερινή ψυχαγωγία των παιδιών μας και όλοι μπορούμε να έχουμε μια μικρή προσωπική στιγμή αφήνοντας για λίγο την τηλεόραση, τα κινητά και τα ψηφιακά παιχνίδια.

«Ο Αϊ-Βασίλης δεν ξεχνά κανέναν»

Είναι ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για παιδιά όλων των ηλικιών!

https://www.facebook.com/welove.paperbooks.3/

Με αντικαταβολή, στέλνοντας mail στο welovepaperbook@gmail.com, για παραγγελίες έως& 04/01/2021, παρέχεται έκπτωση 20%. 

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο