Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς: “Άγια Νύχτα” & Κάλαντα Χριστουγέννων 2020-21 (video)

Άγια Νύχτα…


Το γνωστότερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι υμνεί εκείνη τη γαλήνια, ήρεμη νύχτα, που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος!
Το μήνυμά του φτάνει κατευθείαν στις καρδιές των ανθρώπων, τις γεμίζει με λύτρωση και τα αισθήματα αγάπης που κυριαρχούν γίνονται ακόμη πιο δυνατά!!!
Οι μαθητές του Ευρωπαϊκού Μουσικού Συνόλου του Σχολείου μας, παρότι βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο ενώνουν τις φωνές τους και υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Κ. Ταμβάκη  ψάλλουν τη γέννηση του Χριστού γεμίζοντας μας με αισιοδοξία και αλληλεγγύη ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας.
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Χαρούμενες γιορτές!
Η Διευθύντρια
Βαρβάρα Μπελερή

Το τραγούδι αυτό βιντεοσκοπήθηκε από τους μαθητές στα σπίτια τους αφού αυτή την εποχή η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα αφού μαστίζεται από την πανδημία Sars-Covid19 ή αλλιώς κορωνοϊός. Τα σχολεία και τα μαγαζιά είναι κλειστά όμως οι καρδιές των παιδιών είναι ανοικτές και λάμπουν από αισιοδοξία. Στο τραγούδι συμμετείχαν 62 μαθητές και τον γενικό συντονισμό είχε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Ταμβάκης σε συνεργασία με τους καθηγητές Σπύρο Τάκα και Βασιλική Κλεισιάρη. Το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο (Ν.Ο.Ε.Μ.Δ.) του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς ιδρύθηκε το 2018, ένα χρόνο μετά από την ίδρυση του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς. Εναρμόνιση και ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Ταμβάκης

Κάλαντα Χριστουγέννων 2020-21

Μια μικρή ομάδα μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, μέρος του Ευρωπαϊκού Μουσικού Συνόλου (Ν.Ο.Ε.Μ.Δ.), υπό την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Ταμβάκη, τραγουδά τα Αθηναϊκά Κάλαντα Χριστουγέννων. Την εποχή αυτή η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του ιού Sars-Covid19 και γι αυτό ο κάθε μαθητής εκτελεί από το σπίτι του. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία και με το καλό να ξεπεράσουμε την πανδημία! Χρόνια πολλά!

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο