Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης το νέο σκληρό lockdown

“Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τις παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα περιοριστικά μέτρα, μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, που ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι “έπειτα από δύο μήνες lockdown, συνεχίζει στο δρόμο της αποτυχίας με την πανδημία έκτος ελέγχου”. 

Όπως υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση “μέσα στον πανικό της, αντιμετωπίζει την κοινωνία ως διακόπτη που ανοιγοκλείνει, χωρίς κανένα σχέδιο. Αρνείται την ενίσχυση του ΕΣΥ, τα μαζικά δωρεάν τεστ για τους πολίτες, την απαραίτητη επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Συνεχίζει να μην λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. 

ΣΥΡΙΖΑ: “η κυβέρνηση “προγραμματίζει άνοιγμα των σχολείων για άλλη μια φορά χωρίς να ακούει τους ειδικούς, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα και τεστ για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί τους πολίτες για τη δική της αποτυχία. Περιοριστικά μέτρα χωρίς σχέδιο, χωρίς ενίσχυση του συστήματος υγείας και χωρίς οικονομική ενίσχυση της κοινωνίας είναι καταδικασμένα να αποτύχουν”. 

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο