Η άχρηστη είδηση της ημέρας

Μας έχουν… ζαλίσει με κάτι ανακοινώσεις τύπου, που λίγο ακόμη θέλουν, να μας τρελάνουν!

Είναι η στρεβλή αντίληψη που έχουν για την ενημέρωση!

Είναι και η θεώρηση που έχουν, για τη νοημοσύνη των πολιτών!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗ;;

Την ερώτηση αυτή απευθύνει ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης, που γίνεται κοινωνός των ανακοινώσεων, που φτάνουν στα μέσα ενημέρωσης, για να φτάσουν ακολούθως στον ίδιο, μιας και θεωρεί πως και η συγκεκριμένη πράξη δεν είναι το κάτι παραπάνω, απ’ τα όσα πρέπει να κάνουν ως σωστοί επαγγελματίες, απ’ αυτό που αποτελεί η αποστολή τους.

Δηλαδή αυτό που κάνουν, είναι σαν ο καθένας που ξυπνάει κάθε πρωί και πάει στην δουλειά του, να εκδίδει μια ανακοίνωση και να λέει πως «σήμερα πήγα στην δουλειά μου».

-Τι μπορεί να σημαίνει, η επιλογή να ανακοινώνουν το αυτονόητο, οι τοπικοί παράγοντες; Είναι η στρεβλή αντίληψη που έχουν για την ενημέρωση! Είναι και η θεώρηση που έχουν, για τη νοημοσύνη των πολιτών.

Που θέλει τους παράγοντες, να υπερηφανεύονται, γιατί έκαναν αυτό που έχουν υποχρέωση να κάνουν και να νομίζουν, πως πρέπει να τους χειροκροτήσουν οι πολίτες, που έχουν χίλια προβλήματα να αντιμετωπίζουν.

Υπάρχει και το πιο παράδοξο σ’ αυτή την επιμονή των τοπικών παραγόντων. Κάνουν μεγάλη φασαρία, όταν προγραμματίζουν το τι θα κάνουν και πόσα θα ξοδέψουν, και δεν μιλάνε καθόλου σε ποιόν τα δίνουν, ποιός είναι ο πραγματικός στόχος, δεν μιλόυν για το αποτέλεσμα. Και πρέπει να πουν τι έκαναν, μιας και αυτό είναι το ζητούμενο για τον πολίτη. Όμως τότε δεν μιλούν συγκεκριμένα, γιατί δεν έχουν τι να πουν. -Τι να πουν;

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο