Η ανάρτηση του βουλευτού κ Ζήση Τζηκαλάγια και η ερμηνεία της

Με καθαρά “πολιτικό λόγο” μέσω ανάρτησης του στο facebook ο Βουλευτής κ Ζήσης Τζηκαλάγιας μας ενημερώνει ότι:

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

α) Η λειτουργία της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση του κ Β Μιχελάκη δεν αποδίδει στον βαθμό που θα έπρεπε για να λυθούν τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής μας. Είναι γνωστό στους αυτοδιοικητικούς κύκλους ότι ο Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας απετέλεσε πολλές φορές στόχο αυτοδιοικητικών για πράξεις και παραλήψεις κατά το παρελθόν, της απόλυτης παντοδυναμίας του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται καθαρά ότι για τον κ Τζηκαλάγια “έφτασε ο κόμπος στο χτένι”.

β) Το κυβερνητικό έργο και ο σχεδιασμός δεν προχωρά στην περιοχή μας όσο γρήγορα θα επιθυμούσε ο κ βουλευτής. Είτε λόγω της γραφειοκρατίας και των διατάξεων στις οποίες υπόκεινται τα δημόσια έργα, είτε λόγω της αναποτελεσματικότητας που επιδεικνύουν οι ΟΤΑ στην απορρόφηση των κονδυλίων. Σε ότι αφορά βέβαια τον νομό μας φαίνεται ξεκάθαρα η υστέρηση στον τομέα αυτό του Δήμου Καστοριάς.

γ) Στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας έχουν ξεκινήσει ήδη μετά τον ανασχηματισμό οι εκλογικές διεργασίες, με την Πειραιώς να βρίσκεται σε προκαταρκτική διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων. Ενισχυμένη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το e-ota.gr- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, θα είναι η συμμετοχή στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις «γαλάζιες» λίστες, και με δεδομένο το ενδιαφέρον του περιβάλλοντος του κ Κορεντσίδη άρχισαν και τοπικά οι όποιες διεργασίες, υποστηρίζουν τοπικοί παράγοντες.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο