#Με Τη Σοφία (το video των δηλώσεων της Σοφίας Μπεκατώρου)

Φαίνεται πως η απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να μιλήσει ανοικτά και να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε, ήταν αρκετή για να βοηθήσει κι άλλες αθλήτριες να ανοίξουν το στόμα τους και να βγάλουν από μέσα τους τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν στο παρελθόν.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΑΠΟ το 9.00 ΕΩΣ 22.20

Η Μαρίνα Ψυχογιού έκανε γνωστό πως και η ίδια έχει πέσει θύμα ανάλογης περίπτωσης στο παρελθόν, με θύτη μάλιστα και πάλι έναν παράγοντα της ομοσπονδίας. Η άλλοτε πρωταθλήτρια, μέλος της εθνικής ομάδας από το 1988 ως το 1998 και Ολυμπιακό στέλεχος αγώνων της World Sailing, έγινε η τρίτη αθλήτρια, μετά την Μάνια Μπίκοφ και Ραμπέα Ιατρίδου που προχωρά σε μια τέτοια αποκάλυψη.

Σεισμό προκαλεί και η αποκάλυψη της ασημένιας ολυμπιονίκου στην Ατλάντα Νίκης Μπακογιάννη στo sports3.gr πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του ΣΕΓΑΣ

Μαρίνα Ψυχογιού: «Τώρα όμως είναι ώρα να κάνουμε κάτι για το θέμα. Όχι τόσο για να τιμωρηθούν οι θύτες των διάφορων περιστατικών στο παρελθόν αλλά πολύ πιο σημαντικό, για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για όλους στην κοινωνία που ζούμε. Να μην υπάρχουν οι συνθήκες ώστε να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις».

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο