Δωρεάν εισαγωγικό εξ αποστάσεως πρόγραμμα για εκπαιδευτές από το ΚΕΚ δήμου Καστοριάς

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Καστοριάς, στο πλαίσιο του θεματικού πεδίου «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υλοποίηση Δωρεάν Εισαγωγικού εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος με τίτλο: Εκπαιδευτικός σχεδιασμός για την  υλοποίηση μαθημάτων σε περιβάλλον Σύγχρονης Τηλεκατάρτισης (e-learning).

Πως μπορεί να γίνει περισσότερο διαδραστικός και συμμετοχικός;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτές ή υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων ανεξαρτήτως ειδικότητας και εκπαιδευτικού πλαισίου.

Σκοπός του προγράμματος είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτών που έχουν αναλάβει ή πρόκειται να αναλάβουν στο μέλλον εκπαιδευτικό έργο με την μέθοδο  της τηλεκατάρτισης (σύγχρονης ή/και ασύγχρονης), ώστε να είναι σε θέση να προσαρμόζουν τον εκπαιδευτικό τους σχεδιασμό και την εκπαιδευτική τους πράξη στις νέες απαιτήσεις.

  • Διάρκεια προγράμματος: 3 ώρες σύγχρονη τηλεκατάρτιση και 9 ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση (μελέτη εκπαιδευτικού υλικού). Σύνολο 12 ώρες.
  • Η σύγχρονη τηλεκατάρτιση θα πραγματοποιηθεί :
  • Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, 10.30-13.30
  • Αιτήσεις συμμετοχής έως: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.
  • Χωρίς κόστος συμμετοχής.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος, την μέθοδο υλοποίησης, και την υποβολή Αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα https://kekkastorias.com/  ή να επικοινωνήσουν με το ΚΔΒΜ στο τηλ. 2467025388 καθημερινά από 08:30 έως 16:00.

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο