Ο θρυλικός οικοδεσπότης της εκπομπής Larry King πέθανε στην μάχη με το COVID-19

 Ο Larry King γεννήθηκε (ο Lawrence H. Zeiger) το 1933 σε μια αυστηρή Ορθόδοξη Εβραϊκή οικογένεια στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.  Ως παιδί ονειρεύτηκε να εργαστεί στη δημοσιογραφία

Ο Κινγκ άνοιξε δειλά το μικρόφωνο και είπε: «Γεια, το όνομά μου είναι Λάρι Κινγκ. Όλη μου τη ζωή ήθελα να είμαι στο ραδιόφωνο. Λοιπόν, εδώ είμαι και φοβάμαι. ” 

Ο Larry King χωριστές τεχνικές συναντήσεις με κάθε εμφάνισηεδρο των χρηστών και την Πρώτη Κυρία από Richard Nixon  Ο διάσημος διάλογος του Βασιλείου για τη NAFTA διάθεση του αντιπροέδρου Al Gore και του Ross Perot το 1993 έσπασε τα ρεκόρ διάσταση της καλωδιαφορίας διάίας και άλλης διάθεσης διάθεσης στο περιεχόμενο του CNN - Εφαρμογή από 16,3 χρήστες θεατές.  Ο Κινγκ από από τους χρήστες Προέδρους που πήρε συνένρυξη, ο Κλίντον απαιτήσεις ορος.  «Ένα διάλυτο του;  Πάνελ αργά »
Ο Larry King έκανε αποκλειστικές συναντήσεις με κάθε πρόεδρο των ΗΠΑ και την Πρώτη Κυρία από τον Richard Nixon. 
Ο διάσημος διάλογος του King για τη NAFTA μεταξύ του τότε αντιπροέδρου Al Gore και του Ross Perot το 1993 έσπασε τα ρεκόρ βαθμολογίας της καλωδιακής βιομηχανίας και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του CNN – φτάνοντας πάνω από 16,3 εκατομμύρια θεατές. 
Ο Κινγκ είπε από όλους τους Προέδρους που πήρε συνέντευξη, ο Κλίντον ήταν ο καλύτερος. 

Ο Larry Zeiger έγινε Larry King την 1η Μαΐου 1957 και ποτέ δεν σταμάτησε να μιλάει από εκείνη τη μέρα και μετά.

Σε μια από τις πολλές καθυστερήσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Κινγκ ρώτησε τον προγραμματιστή ακινήτων το 1999 εάν ενδιαφερόταν ποτέ για υποψηφιότητα για πρόεδρος.  Στη συνέντευξη, ο Τραμπ είπε στον Βασιλιά ότι «η Oprah θα ήταν η πρώτη μου επιλογή για αντιπρόεδρο»
Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Κινγκ ρώτησε τον προγραμματιστή ακινήτων το 1999 εάν ενδιαφερόταν ποτέ για υποψηφιότητα για πρόεδρος. 
Στη συνέντευξη, ο Τραμπ είπε “στον Βασιλιά” ότι «η Oprah θα ήταν η πρώτη μου επιλογή για αντιπρόεδρο»

Κατά τη διάρκεια της 65χρονης καριέρας του στην τηλεόραση και ως οικοδεσπότης του ραδιοφώνου, ο King πραγματοποίησε πάνω από 50.000 συνεντεύξεις με όλους από τους Martin Luther King, Jr έως Frank Sinatra, Marlon Brando, Vladimir Putin, Mick Jagger, Michael Jordan, George Clooney, Lady Gaga, Bette Davis, Jackie Gleason, Al Pacino, Malcolm X , Monica Lewinsky, Audrey Hepburn, Paul McCartney, Bobby Kennedy, Barbra Streisand, Michael Jackson, Martha Stewart, Elizabeth Taylor και Oprah Winfrey.

Ο βασιλιάς παρέχοντας ένα γέλιο με τη Madonna το 1999 για τον Larry King Live, το ερώτημα το απαιτούμενο και ομορφοχρόνιο πρόγραμμα του CNN, με κάθε από κάθε βίντεο τηλεθεραπεία διάθεμα πριν από την ακυρωθεί το 2010. Κατάλογος της 65χρονης καριέρας του ως του χρήση και ο οικοδεσπότης του ραδιοφώνου, ο Βασιλιάς, χρησιμοποίησε πάνω από 50.000 συνεντεύξεις με από τους Martin Luther King, Jr έως Frank Sinatra, Marlon Brando, Vladimir Putin, Mick Jagger, Michael Jordan, George Clooney, Lady Gaga, Bette Davis, Jackie Gleason , Al Pacino, Malcolm X, Monica Lewinsky, Audrey Hepburn, Paul McCartney, Bobby Kennedy, Barbra Streisand, Michael Jackson, Martha Stewart, Elizabeth Taylor και Oprah Winfrey
ένα γέλιο με τη Madonna το 1999 για τον Larry King Live
Ο Βασιλιάς κοιτάζει πίσω το προσωπικό παραγωγής του πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη του 1993 με τον αρχηγό του Παλαιστινιακού Απελευθερωτικού Οργανισμού Γιάσερ Αραφάτ μετά την τελετή υπογραφής των ιστορικών Συμφωνιών Ισραήλ-PLO Όσλο για την Παλαιστινιακή αυτονομία.  Δύο χρόνια αργότερα, ο οικοδεσπότης συγκρότησε μια ιστορική ώρα για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή με τον Yasser Arafat, τον βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Yitzhak Rabin
πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη του 1993 με τον αρχηγό του Παλαιστινιακού Απελευθερωτικού Οργανισμού Γιάσερ Αραφάτ μετά την τελετή υπογραφής των ιστορικών Συμφωνιών Ισραήλ-PLO Όσλο για την Παλαιστινιακή αυτονομία. 
Δύο χρόνια αργότερα, ο οικοδεσπότης σε μια ιστορική ώρα για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή με τον Yasser Arafat, τον βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Yitzhak Rabin

 Ο Κινγκ διεξήγαγε πάνω από 50.000 συνομιλίες υψηλού επιπέδου με προέδρους, παγκόσμιους ηγέτες, αστέρες του Χόλιγουντ και αθλητικούς αστέρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του σε διάστημα έξι δεκαετιών. 

Ο Λάρι Κινγκ πήρε συνέντευξη από τους Ρεπουμπλικάνους προεδρικούς υποψήφιους, από τα αριστερά, τον Γερουσιαστή Τζον ΜακΚέιν, τον Άλαν Κέις και τον Κυβερνήτη Τζορτζ Μπους του Τέξας, κατά τη διάρκεια της προεδρικής προεδρικής συζήτησης στην Κολούμπια, SC το 2000
Ο Λάρι Κινγκ πήρε συνέντευξη από τους Ρεπουμπλικάνους προεδρικούς υποψήφιους, από τα αριστερά, τον Γερουσιαστή Τζον ΜακΚέιν, τον Άλαν Κέις και τον Κυβερνήτη Τζορτζ Μπους του Τέξας, κατά τη διάρκεια της προεδρικής προεδρικής συζήτησης στην Κολούμπια, SC το 2000 

Καθώς ο κόσμος θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου σούπερ ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, ίσως είναι σκόπιμο να θυμηθούμε τις τελικές παρατηρήσεις που έδωσε στο τελευταίο επεισόδιο του Larry King Live: «Εγώ, δεν ξέρω τι να πω εκτός από εσάς, το κοινό μου , ευχαριστώ. Και αντίο ».

.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο