Συλλαλητήριο υπερμετάδοσης με… sms και ανύπαρκτες αποστάσεις. Πρώτη δίωξη για πορείες στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ – Κατηγορείται για απείθεια στη διαδήλωση που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο crash test της απόφασης για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων, που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ έγινε με τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν τόσο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών όσο και στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι αντιδράσεις πολλές και η Ελληνική Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία κατά παντός υπευθύνου.

Πρώτη δίωξη για πορείες στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ – Κατηγορείται για απείθεια στη διαδήλωση που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από το υπουργείο Υγείας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει τους συγκεντρωμένους να παραμείνουν στον χώρο του πεζοδρομίου αυτοί επέλεξαν να καταλάβουν το οδόστρωμα διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την παρέμβαση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Μέτρων τάξης με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να συγκρουστούν. Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν τότε, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Οι χθεσινές εικόνες έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα τους ειδικούς, καθώς παρατηρήθηκε ακραίος συγχρωτισμός σε μια συγκυρία όπως αυτή που διανύουμε, με τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη χώρα μας.

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο