ΟΔΟΣ : το πρωτοσέλιδο “Η καλή της φήμη, καλή της ώρα.”

Η καλή της φήμη, καλή της ώρα.
Να με συμπαθάς αγαπητή ΟΔΟΣ που και πάλι ενόχλησα. Αλλά μού ‘κανε εντύπωση να απειλεί η ΔΕΥΑ Καστοριάς τον κόσμο. Θα βάλουν λέει μια φλυτζανού να διαβάζει αν τα παράπονα γίνονται με «αποκλειστικό σκοπό να έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, την δυσφήμιση της επιχείρησης και της ασκούμενης πολιτικής» και θα μας τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί.

 Διαβάστε επίσης:Λόγος & ΑντίλογοςΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ:Απάντηση σε παρανόησηΌλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής πολλές φορές μου ασκήσατε κριτική και μάλιστα έντονη. Αρκετές φορές ήταν άδικη, αλλά θεωρούσα πως είναι καλοπροαίρετη. ΟΔΟΣ:Ο λόγος και ο αντίλογος, η ελευθερία της άποψης και της διάδοσης των ιδεών είναι που νοσούν σοβαρά στην Καστοριά, και αποτελεί σκοτεινό υπόβαθρο, απόστημα που επιδεινώνεται.

Λόγος & ΑντίλογοςΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΤΡΩΝΟΥ-ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:Άραγε;Άραγε, θα μου δοθεί αρκετός χρόνος ζωής ακόμη για να γευτώ κάποια χαρά, ως δημότισσα, στην πόλη μου;

 ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:Αγαπητή ΟΔΟΣΌσοι έχουν απομείνει να κατοικούν στην Καστοριά, θα έρθουν αντιμέτωποι με ακόμη μία φορολογική επιβάρυνση, που έχει τεθεί σε ισχύ από την δημοτική αρχή του κ. Κορεντσίδη: το δημοτικό τέλος ταφής.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Και να ‘χει η νέα μας χρονιά πιότερη καλοσύνη!…Καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του 2021, ας ευχηθούμε να πληθύνουν οι κατά τον Διονύσιο Σολωμό «δίκαιοι».

Το ΣκάκιΠού βαδίζουμε κυρίες και κύριοι κι αγαπητά μας παιδιά;Όταν ήρθε η «Ώρα για δουλειά», όλοι μαζί «σήκωσαν τα μανίκια» και, αφού κάθισαν σε πολλές καρέκλες, ξεκίνησαν το έργο τους για το καλό της Καστοριάς. 

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:Ρήγμα πολιτικής Μητσοτάκη-Δένδια σε ελληνοτουρκικά-ΧάγηΜετά τις δηλώσεις του κ. Δένδια, στη Βουλή, 17.1.2021, υπάρχει μείζον εθνικό θέμα, σχετιζόμενο με τα ελληνο-τουρκικά και την Χάγη.

ΟΔΟΣ:Χωρίς ΝαπολέονταΟργανώθηκε δημοτικό συμβούλιο με ένα ακόμη… ψήφισμα, που άγνωστο είναι εάν το διαβίβασαν στην Μαρία Αντωνίου.…κι άλλα.

ΟΔΟΣτο βήμα της Καστοριάς

Πέμπτη 4.2.2021 | 1066

Κοινοποίησε:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ενα σχόλιο